Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024, 22:13

Μήνυμα του υποψήφιου δημάρχου Πάργας Γιάννη Δήμα μετά την ολοκλήρωση κατάθεσης του ψηφοδελτίου

“Αγαπητοί φίλοι και συνυποψήφιοι της Νέας Πνοής,

Με μεγάλη συγκίνηση και ευγνωμοσύνη αναφέρομαι σε εσάς, τους αξιότιμους υποψηφίους του συνδυασμού μας. Η πορεία προς την εκλογική μάχη είναι μια συναρπαστική και απαιτητική περίοδος, και η υποστήριξή σας αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την επίτευξη των στόχων μας.

Η τιμή που μου κάνατε επιλέγοντάς με να είμαι ο υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου μας είναι αδιαμφισβήτητα μεγάλη. Η εμπιστοσύνη που μου δείξατε και η στήριξή σας με γεμίζουν με δύναμη και αποφασιστικότητα για την ανάληψη αυτής της σημαντικής αποστολής.

Η συνεργασία μας είναι ένας δυναμικός συνδυασμός ιδεών, διαφορετικών προοπτικών και συνεπώς ενός πλούσιου φάσματος λύσεων για τις προκλήσεις που μας περιμένουν. Σας ευχαριστώ για την αφοσίωσή σας και τον σκληρό σας κόπο στον δρόμο προς την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Είμαι πεπεισμένος ότι, με την αμέριστη προσήλωση και τον συνδυασμένο ενθουσιασμό μας, θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους τους πολίτες μας. Είναι τιμή μου που σας έχω στο πλευρό μου και ανυπομονώ να συνεργαστούμε για την πραγματοποίηση των κοινών μας στόχων.

Σας ευχαριστώ θερμά για όλα και σας υπόσχομαι ότι θα εργαστώ ακούραστα για την ευημερία και την ανάπτυξη του αγαπημένου μας Δήμου.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Ε. Δήμας

 

Προηγούμενο Άρθρο

Με επιτυχία διεξήχθη το 9ο Θερινό Σχολείο Τζουμέρκων & Ν.Α. Πίνδου στο γραφικό Γαρδίκι Ομιλαίων με θέμα: “Μονοπάτια Γεύσεων”

Επόμενο Άρθρο

Ελένη Ζαπουνίδη: Το συγκινητικό μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης προς τον σύζυγό της Χρήστο Κολιοφώτη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...