Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 1:44

Μήνυμα του αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γ. Γιαμά προς τους επαγγελματίες εστίασης και τουρισμού της ΠΕ Πρέβεζας

Οι επισκέπτες της ΠΕ Πρέβεζας μοιραία θα συγκρίνουν την εικόνα των εστιατορίων, των καφετεριών και όλων των χώρων δημόσιας συνάθροισης με την εικόνα που έχουν στο μυαλό τους ως ιδανική και με την εικόνα της πατρίδας τους.

ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ!

Όσο πιο κοντά βρίσκονται οι πόλεις μας στην ιδανική εικόνα κι όσο καλύτερα τα πάμε από τη πατρίδα τους, τόσο περισσότερο θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους, θα πάρουμε καλές κριτικές και σχόλια στα social media και θα έχουμε αυξημένο τουρισμό.
Επίσης, όσο πιο ασφαλείς θα είμαστε όλοι, θα γλιτώσουμε ένα τοπικό lock down και θα πάει πιο καλά ο τουρισμός μας.

Κι επειδή αυτός ο κορωνοϊός διαδίδεται εύκολα και ύπουλα, θερμή παράκληση και απαίτηση προ τους επαγγελματίες του τουρισμού:

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

για το δικό σας καλό και το καλό των ανθρώπων των πόλεών μας. Μάσκες, οι σερβιτόροι, μάσκες και γάντια οι μαγείροι, τήρηση αποστάσεων.

ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ αυτό από το οποίο θα ξεκινήσει πρόβλημα.

Σε άλλα μέρη ήδη τα φαινόμενα απείθειας έχουν αρχίσει, επιχειρήσεις κλειδώθηκαν, πρόστιμα έπεσαν και η δυσφήμιση ξεκίνησε. Ας είμαστε το παράδειγμα προς μίμηση!!!

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Χαρδαλιάς έκανε μήνυση στην… Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια – Οδηγείται στον εισαγγελέα

Επόμενο Άρθρο

‘”Κάνε κάτι” η νέα δουλειά του Πρεβεζάνου τραγουδιστή Σωτήρη Ντούσια

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...