Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 11:18

‘”Κάνε κάτι” η νέα δουλειά του Πρεβεζάνου τραγουδιστή Σωτήρη Ντούσια

Το νέο του τραγούδι παρουσίασε στο κοινό του ο Πρεβεζάνος τραγουδιστής Σωτήρης Ντούσιας με τίτλο ‘’Κάνε κάτι’’ σε στίχους και μουσική του Chris Zach.

Το τραγούδι ο νεαρός τραγουδιστής το παρουσίασε στο προσωπικό του κανάλι στο youtube καθώς και στα social media που διαθέτει ο ίδιος.

Στο ‘’Κάνε κάτι’’ συμμετέχουν οι:

Μπουζούκια: Ηλίας Καραγγέλης Κιθάρες / Μπάσο: Αντώνης Τζώρτζης Ενορχήστρωση / Προγραμματισμός: Ηλίας Καραγγέλης – Γεράσιμος Φωκάς Mastering: Αντώνης Τζώρτζης @ exceptional mastering Φωνητικά: Χριστίνα Αυδίκου Φωτογραφία: Γεωργία Ντούσια.

Ο Σωτήρης Ντούσιας ένας αυτοδίδακτος μουσικός και τραγουδιστής έχει εμφανιστεί σε πολλά κέντρα διασκέδασης τόσο της Πρέβεζας, αλλά και της Αθήνας και μάλιστα έχει κάνει εντύπωση με την ωραία και καθαρή φωνή που έχει, που σίγουρα το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό.

Ο Σωτήρης ωστόσο δεν θα μείνει μόνο εκεί, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει βάλει στα σκαριά την επόμενη του δουλειά.

Ακούστε την νέα του δουλειά:

Προηγούμενο Άρθρο

Μήνυμα του αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γ. Γιαμά προς τους επαγγελματίες εστίασης και τουρισμού της ΠΕ Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Κ.Υ.Α για την Οριοθέτηση περιοχών και την χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια από τον σεισμό της 21ης Μαρτίου 2020

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...