Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 7:20

Λήξη του «θρίλερ» με τις βάσεις: Το ΣτΕ έδωσε «πράσινο φως», αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωσή τους

Σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr πριν από λίγα λεπτά το ΣτΕ έκανε γνωστό ότι η απόφαση του επί της αίτησης αναστολής ανακοίνωσης των βάσεων, που είχαν κάνει υποψήφιοι με το παλαιό σύστημα, είναι απορριπτική. Η απόφαση καθαρογράφεται προκειμένου να ανακοινωθεί στο Υπουργείο Παιδείας σε λίγη ώρα.

Κατόπιν αυτού, η διαδικασία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων “ξεμπλοκάρει”, με αποτέλεσμα να ανακοινωθούν, εκτός απρόπτου, αύριο. Η σχετική απόφαση αναμενεται να ληφθεί μέχρι το απόγευμα. Αν πάντως τελικά χρειαστεί περισσότερος χρόνος, κάτι που με τα νεότερα δεδομένα δε διαφαίνεται, η οριστική ημερομηνία ανακοίνωσης θα είναι το πολύ η Δευτέρα.

Σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες αναμένεται να κινηθούν πτωτικά στην πλειονότητα των σχολών σε όλα τα επιστημονικά πεδία.

Λίγο νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι η ανακοίνωση των βάσεων θα εξαρτιόταν από την απόφαση του ΣτΕ, δημιουργώντας ένα “θρίλερ” για το πότε θα γινόταν η ανακοίνωση.

Οι υποψήφιοι που αγωνιούν θα πρέπει να ξέρουν ότι μόλις ανακοινωθούν οι βάσεις μπαίνοντας στην διεύθυνση http://results.it.minedu.gov.gr και αφού πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο) θα μπορέσουν να δουν το τμήμα ή τη σχολή εισαγωγής τους.

Πηγή: alfavita.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Η “Γυναίκα της Ζάκυθος” εντυπωσίασε το κοινό της Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Έρχεται «σαρωτικό» κύμα απολύσεων στην Ευρώπη λόγω πανδημίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...