Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 16:16

Η “Γυναίκα της Ζάκυθος” εντυπωσίασε το κοινό της Πρέβεζας

Η “Γυναίκα της Ζάκυθος”ένα από τα δύο πεζά έργα του εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού “ζωντάνεψε” χθες στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας “Γιάννης Ρίτσος” από την Πρεβεζάνα ηθοποιό Κατερίνα Γκατζόγια.

Η σκηνοθεσία της παράστασης(η οποία έχει αποσπάσει θερμές κριτικές) ανήκει στον Δήμο Αβδελιώτη ,ενώ η ερμηνεία της ηθοποιού σε ένα δύσκολο και απαιτητικό μονόλογο επιβραβεύτηκε με θερμό χειροκρότημα από το κοινό.

Την βραδιά άνοιξε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθηνά Κωνσταντάκη η οποία καλωσόρισε το κοινό και ανέφερε στοιχεία για το έργο.

Την παράσταση παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος ο οποίος στο τέλος απένειμε τιμητική πλακέτα και ευχαρίστησε θερμά την ηθοποιό για την παρουσία της στην πόλη.

Η Κατερίνα Γκατζόγια φανερά συγκινημένη ευχαρίστησε τον κόσμο και ιδιαίτερα τον κ.Γεωργάκο και την κ.Κωνσταντάκη υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Πρέβεζας είναι ένας από τους ελάχιστους στην Ελλάδα που δεν ματαίωσαν τις πολιτιστικές τους εκδηλώσεις.

Επόμενο μεγάλο “ραντεβού” με το καλοκαίρι πολιτισμού στην Πρέβεζα είναι τα “Μικρά νυχτερινά μάγια” μια μουσική παράσταση με ελεύθερη είσοδο για το κοινό που θα παρουσιαστεί την Κυριακή και ώρα 9 το βράδυ στο Ωδείο της Νικόπολης.Την παράσταση διοργανώνει η ΠΕΔ σε συνεργασία με τους Δήμους της Ηπείρου, ενώ την επιμέλειά της έχει ο συνθέτης και μαέστρος Θεόδωρος Λεμπέσης.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Τριήμερο Μπαζάρ στα καταστήματα της Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Λήξη του «θρίλερ» με τις βάσεις: Το ΣτΕ έδωσε «πράσινο φως», αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωσή τους

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...