Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 11:42

Λάμπρος Πουτέτσης: “Το κρεβάτι μου τρίζει από τα ντεσιμπέλ” (βίντεο)

Ένας από τους κατοίκους του ιστορικού κέντρου της Πρέβεζας, ο κ. Λάμπρος Πουτέτσης βρέθηκε στην συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα των καταγγελιών που αφορούσαν τα καταστήματα που έχουν άδειες μουσικών οργάνων.

Ο κ. Πουτέτσης μάλιστα διευκρίνισε ότι η συγκεκριμένη καταγγελία υπάρχει εδώ και δύο χρόνια και κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει το παραμικρό για να δοθεί μία λύση.

”Δεν ήρθα εδώ με σκοπό να αντιδικήσω με κανέναν” είπε αρχικά ο κ. Πουτέτσης, για να συνεχίσει  “Το κρεβάτι μου τρίζει από τα ντεσιμπέλ, όχι από το Σαϊτάν Παζάρ μόνο αλλά και από το μαγαζί που είχα την τιμή να κάνω όλο τον αύλειο χώρο. Και ήρθαν άνθρωποι εκεί πέρα που νομίζουν ότι είναι στο Λόγγο. Εκεί δεν μιλάμε για ηχορύπανση, αλλά για ντισκοτέκ. Μπορεί να κοιμηθεί ένας άνθρωπος ο οποίος είναι ΑΜΕΑ; Μπορεί να κοιμηθεί ένας άνθρωπος ο οποίος έχει προβλήματα νεύρων; Μπορεί να κοιμηθεί μια ηλικιωμένη γυναίκα; Μιλάει κανείς από μας που έχουμε υπομείνει τα πάντα; ” είπε με νόημα ο κ. Πουτέτσης ενώ έκανε λόγο για πλήρη ασυδοσία και χαρακτήρισε τους πολίτες του κέντρου… Ξ κατηγορίας!

Μάλιστα ο ίδιος κατά την διάρκεια της τοποθέτησής τους τόνισε  ότι υπάρχει διάθεση να υπάρχει μουσική και μία και δύο μετά τα μεσάνυχτα κι ας χαμηλώσουν μετά τα ντεσιμπέλ, όλοι μαζί μπορούμε να συνυπάρχουμε.

“Ποιος τα έβαλε με τη μουσική; Τα βάζουμε με τους ανθρώπους που είναι ασύδοτοι. Που δεν καταλαβαίνουν που βρίσκονται….” κατέληξε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το τι είπε ο κ Πουτέτσης:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Λιμεναρχείο Πρέβεζας: Βρέθηκαν να ψαρεύουν τεράστιες ποσότητες από ολοθούρια

Επόμενο Άρθρο

Δημήτρης Καραμανίδης: ”Το έχουμε ξεφτιλίσει τελείως αυτό το δημοτικό συμβούλιο” (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...