Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 2:47

Δημήτρης Καραμανίδης: ”Το έχουμε ξεφτιλίσει τελείως αυτό το δημοτικό συμβούλιο” (βίντεο)

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Δημητρής Καραμανίδης με τα όσα ακούστηκαν και ειπώθηκαν από πλευράς επαγγελματιών, κατοίκων αλλά και δημοτικής αρχής, κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Δημήτρης Καραμανίδης μάλιστα παίρνοντας τον λόγο είπε ότι αρχικά δεν είχε την διάθεση να μιλήσει για το θέμα όμως εκνευρίστηκε με τα όσα ακούστηκαν.

“Υπάρχει ο κανονισμός λειτουργίας, ο κανονισμός είναι σαφέστατος. Υπάρχει η αρμόδια αρχή και ο ελεγκτικός μηχανισμός να ελέγξει και να κρίνει αν οι καταγγελίες είναι βάσιμες ή όχι. Κατά την ταπεινή μου γνώμη κακώς το συζητάμε. Θα έπρεπε να έχουν βρεθεί οι δύο μεριές να συζητήσουν και αν υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα, να το λύσετε μεταξύ σας.“ δήλωσε, ενώ κλείνοντας είπε: ”Το έχουμε ξεφτιλίσει τελείως αυτό το δημοτικό συμβούλιο”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Λάμπρος Πουτέτσης: “Το κρεβάτι μου τρίζει από τα ντεσιμπέλ” (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Σεισμός 3,9 στην Αμφιλοχία – Αισθητός και στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

«Αποταμιεύοντας αξίες» στην «οικία Αθανασιάδη»- Πρωτότυπη δράσης του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας με την αρωγή του Δήμου Πρέβεζας

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) συμμετέχοντας ενεργά στις δράσεις εορτασμού […]