Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024, 1:01

Λάζαρης Γεώργιος του Ελευθερίου, νέα δυναμική υποψηφιότητα έκπληξη στο παρά ένα, για τον «Δήμο της Καρδιάς μας» και τον Νίκο Γεωργάκο

Ο νέος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με τον συνδυασμό του δημάρχου Νίκου Γεωργάκου «Δήμος της Καρδιάς μας»Λάζαρης Γεώργιος, είναι 42 ετών, επιχειρηματίας, έχει γεννηθεί, μεγαλώσει και κατοικεί στην Πρέβεζα, με την σύζυγο του Όλγα Πασχάλη και την κόρη τους.

Είναι οικονομολόγος, πτυχιούχος σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών,  και έχει εργαστεί για 20 έτη ως στέλεχος σε μεγάλη συστημική τράπεζα, σε διάφορες θέσης ευθύνης όπως Δ/ντης υποκαταστήματος, areamanager Δυτικής Ελλάδος κ.α. από όπου αποχώρησε οικειοθελώς προ διετίας, με πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου.

Σήμερα δραστηριοποιείτε επιχειρηματικά στην Πρέβεζα καθώς διατηρεί με την σύζυγο του δυο Ιδιωτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και ένα συστεγαζόμενο ιδιωτικό Νηπιαγωγείο. Επίσης είναι ιδιοκτήτης πρακτορείου ταχυμεταφορών (courier) στην πόλη της Άρτας και συνιδιοκτήτης με τον αδερφό του Λάμπρο Λάζαρηενός εστιατορίου στο Μεγανήσι Λευκάδος.

Ο ίδιος μας δήλωσε:

Μετά από ώριμη σκέψη και έντονο προβληματισμό, αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας κ. Γεωργάκου να συμμετέχω και εγώ στο ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού «Δήμος της Καρδιάς μας» στις προσεχείς  δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Είμαι γέννημα θρέμμα Πρεβεζάνος, αγαπώ την πόλη μου και πιστεύω βαθιά ότι έχει άπειρες δυνατότητες να εξελιχθεί σε πόλη πρότυπο που θα παρέχει ακόμη καλύτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους της, αλλά καιθέσεις εργασίας και επιχειρηματικές ευκαιρίες στους νέους της.  Είναι η πρώτη φορά που αποφασίζω να ασχοληθώ με τα κοινά, καθώς θεωρώ ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, οι νέοι άνθρωποι να σταματήσουμε την εύκολη εξ αποστάσεως κριτική, και αντί αυτού να μπούμε ¨μπροστά¨ και να δουλέψουμε ανιδιοτελώς και χωρίς αγκυλώσεις για το καλό της πόλης που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Ζητώ την στήριξη του κόσμου της Πρέβεζας, καθώς πιστεύω ότι με τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ιδέες μου, μπορώ να προσφέρω στην συλλογική προσπάθεια του συνδυασμού που συμμετέχω για μια καλύτερη Πρέβεζα.

Προηγούμενο Άρθρο

Κώστας Κύρλας (Λαϊκή Συσπείρωση Πρέβεζας) – Μαζικό μαχητικό προοδευτικό ψηφοδέλτιο νίκης 151 υποψηφίων (video)

Επόμενο Άρθρο

Στέφανος Ζούμπας: Καλούμε κάθε Ηπειρώτισσα και κάθε Ηπειρώτη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε κοινούς στόχους

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...