Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 0:37

Κώστας Κύρλας (Λαϊκή Συσπείρωση Πρέβεζας) – Μαζικό μαχητικό προοδευτικό ψηφοδέλτιο νίκης 151 υποψηφίων (video)

Κατατέθηκε ηλεκτρονικά το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Πρέβεζας με το οποίο θα δοθεί η νικηφόρα μάχη των Δημοτικών εκλογών. Το ψηφοδέλτιο μας  αποτελεί καρπό ενός γόνιμου και ουσιαστικού διαλόγου με την Κοινωνία της Πρέβεζας και των χωριών και εκπροσωπεί σχεδόν το σύνολο του Κοινωνικού φάσματος. Κοσμείται από εργάτες, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες, επιστήμονες, από ανθρώπους με μεγάλη προσφορά στο κίνημα όπως Προέδρους σωματείων και μέλη αγροτικών συλλόγων και κυρίως από νέους ανθρώπους  που είναι αποφασισμένοι να ζήσουν στον τόπο τους και να τον κάνουν πιο ανθρώπινο.

Οι υποψήφιοι που θα δώσουν τη μάχη των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών συσπειρώθηκαν μαζί μας γιατί αναγνωρίζουν στο πρόσωπο της Λαϊκής Συσπείρωσης  την ελπίδα για την άλλη Πρέβεζα που δεν έχει καμία σχέση με την διαπλοκή, την συνδιαλλαγή και την αδιαφάνεια. Το ψηφοδέλτιό μας είναι η άλλη προοδευτική Πρέβεζα, εμείς είμαστε η προοδευτική Πρέβεζα.

Κύρλας Κώστας, Υποψήφιος Δήμαρχος . Καρδιολόγος ΕΣΥ, Πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων νοσοκομείου Πρέβεζας

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του υποψήφιου δημάρχου Κώστα Κύρλα στην κάμερα του ON TV

Προηγούμενο Άρθρο

Με 168 υποψήφιους κατατέθηκε το πλήρες ψηφοδέλτιο του Νίκου Ζαχαριά για τον Δήμο Πάργας

Επόμενο Άρθρο

Λάζαρης Γεώργιος του Ελευθερίου, νέα δυναμική υποψηφιότητα έκπληξη στο παρά ένα, για τον «Δήμο της Καρδιάς μας» και τον Νίκο Γεωργάκο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...