Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 14:37

Κυπελλούχος ο Τηλυκράτης για 8η φορά στην ιστορία του (φωτογραφίες)

Κυπελλούχος για την χρονιά 2021-2022 στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας αναδείχθηκε ο Τηλυκράτης Λευκάδας, ο οποίος στον μεγάλο τελικό που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ”Αθανασία Τσουμελέκα΄΄, παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων, κερδίζοντας τον Θρίαμβο Λούρου με 3-0. Αν και το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, ωστόσο ο Τηλυκράτης δείχνοντας ανωτερότητα στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε και άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό με τον Σιμόνι, μετά την εξαιρετική πάσα του Περιστέρη, κάνοντας το 0-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Τηλυκράτης προσπάθησε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα και αυτό ήρθε στο 55ο μετά την ανατροπή του Σιμόνι από τον Καραπιπέρη, ο διαιτητής του αγώνα Νίκος Ρούσσος υπέδειξε το σημείο του πέναλτι.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει εύστοχα ο Τόσκα, κάνοντας το 0-2 για τον τυπικά φιλοξενούμενο Τηλυκράτη.

Ο Θρίαμβος Λούρου προσπαθούσε να μπει στο παιχνίδι, ωστόσο οι προσπάθειες που έκανε ήταν άκαρπες, αφού στην τελική προσπάθεια οι παίκτες του Μάκη Δήμα έκαναν λάθη.

Στο 88ο λεπτό ο Γκέτσι και κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3 για την ομάδα του Τηλυκράτη, η οποία αναδείχθηκε κυπελλούχος για 8η φορά στην ιστορία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Διαιτητής: Ρούσσος

Βοηθοί: Φραγκούλης, Τσόγκας

4ος διαιτητής: Σπυράκος

Θρίαμβος Λούρου (Μάκης Δήμας): Καραπιπέρης, Λαμπρούσης (86ο Γόγολος), Δάσκαλος, Πάνου, Γκίνη, Κόλινς, Κούσης, Γκολάκου, Μαργώνης (60ο Λάππας), Γεωργίου, Ζάκκας (61ο Πρέντζας).

Τηλυκράτης (Ανδρέας Παντζιάρας): Μπατζιώτης, Πανταζής, Ντόσης (88ο Χαλκιόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Μπομπισίδης, Τόσκα, Γκέτσι (88ο Αζούδης), Ταϊρης (88ο Καταγής), Σιμόνι, Νικλιτσιώτης (72ο Τσιότρας), Περιστέρης (80ο Κολοβός).

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκαν οι απονομές αναμνηστικών στους 4 διαιτητές, μεταλλίων στους παίκτες του Θριάμβου Λούρου και το βαρύτιμο κύπελλο στον Τηλυκράτης Λευκάδας.Δείτε το φωτορεπορτάζ (φωτογραφίες: Χριστόδουλος Κλοντζάρης):


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δρούσε Πανελλαδικά με ηλεκτρονικές απάτες – Λεία πάνω από 1,4 εκατομμύρια ευρώ

Επόμενο Άρθρο

Ακαταμάχητα τα κορίτσια του Φιλαθλητικού – Νέα μεγάλη νίκη επί του Α.Σ Γιάννενα (φωτογραφίες-βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...