Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 21:33

Ακαταμάχητα τα κορίτσια του Φιλαθλητικού – Νέα μεγάλη νίκη επί του Α.Σ Γιάννενα (φωτογραφίες-βίντεο)

Δεν υπάρχει αντίπαλος που μπορεί να κερδίσει τα κορίτσια του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας, τα οποία και στην 8η αγωνιστική των play off για την άνοδο στη Pre League κέρδισαν με 3-0 στα (25-19), (25-11), (25-19) τον Α.Σ Γιάννενα, στο ΔΑΚ Πρέβεζας.

Τα κορίτσια της Πρέβεζας αν και έπαιζαν με έναν αντίπαλο τον οποίο είχαν κερδίσει δύο φορές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, προσπάθησαν να κάνουν τα εύκολα δύσκολα, ωστόσο τα σωστά τάιμ που πήρε ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Παπαδόπουλος, έκαναν τα κορίτσια να αλλάξουν το παιχνίδι τους εντός τερέν και να πάρουν μία ακόμη καθαρή νίκη.

Πλέον απομένουν δύο δύσκολοι αγώνες τους οποίους οι παίκτριες της Πρέβεζας θα πρέπει να παίξουν με μοναδικό αποτέλεσμα τη νίκη, αν θέλουν να πάρουν το εισιτήριο της ανόδου.

Εντός έδρας η Νέα Γενεά και εκτός έδρας η Ελπίς Αμπελοκήπων, εκεί που ίσως κριθεί ο τίτλος της πρωταθλήτριας ομάδας,

Ο Φ.Γ.Σ Πρέβεζας και μπορεί και πρέπει να κάνει το δύο στα δύο και να πάρει την άνοδο στην Pre League, την μεγαλύτερη Εθνική κατηγορία που έχει βρεθεί σύλλογος σε ομαδικό άθλημα από την Πρέβεζα.

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Τσεκούρας-Παπαδόπουλος): Κοσμίδου, Θεοδωράκη, Μητσοπούλου, Πατακιάρα, Ρίτσα, Βαλέρια, Σάμπου, Μέλου, κούκα, Σιούλα, Ζιώγου, Γκίλμπερτ.

Α.Σ Γιάννενα (Τσιούπης): Παππά, Μπούραμ, Μπόζιου, Καλουτσάκη, Τικριανίδου, Ευθυμιάδου, Μπάρλα, Ντούση, Κακάγη, Chabai, Ανουλίδου.

Δείτε δηλώσεις από αθλήτριες του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Κυπελλούχος ο Τηλυκράτης για 8η φορά στην ιστορία του (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Συγχαρητήρια του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας στον Κυπελλούχο Τηλυκράτη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...