Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 0:56

Κοσμάς Κορωναίος: ”Με ενδιαφέρει η τοπική αυτοδιοίκηση και θα ήθελα να συνεχίσω”

Ο δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας Κοσμάς Κορωναίος, φιλοξενήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με τον Γιάννη Βασιλειάδη, στο Ράδιο Πρέβεζα 93.

Ο Κοσμάς Κορωναίος εκτός από δημοτικός σύμβουλος, πριν από μερικές ημέρες ανέλαβε και την θέση του προέδρου της χορωδίας Αρμονία Πρέβεζας, μαζί με μία ομάδα νέων ανθρώπων, οι οποίοι έχουν πολύ όρεξη για δουλειά και επιθυμούν να συνεχίσουν το εξαιρετικό έργο που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια.

Μάλιστα όπως ο ίδιος δήλωσε έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας που γίνεται κάθε καλοκαίρι, με την συμμετοχή δεκάδων χορωδιών από ολόκληρο τον κόσμο.

Ήδη έχουν δηλώσει ενδιαφέρον δύο χορωδιακά σχήματα από την Αμερική, ενώ οι συμμετοχές αναμένεται φέτος να ξεπεράσουν κατά πολύ τα προηγούμενα νούμερα χορωδιών.

Ο Κοσμάς Κορωναίος ως εργαζόμενος στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ”γερασμένο”, πλέον κτίριο, καθώς επίσης και στις σοβαρές ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

”Όντως το Νοσοκομείο Πρέβεζας είναι ένα κτίριο 50 και πλέον ετών και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, κάτι που σίγουρα απαιτεί να γίνουν γενναίες αλλαγές, ενώ και οι ελλείψεις σε γιατρούς και νοσηλευτές είναι μεγάλες. Χρειάζεται πολιτική βούληση για να γίνουν πράγματα που θα αλλάξουν την εικόνα αυτή” τόνισε ο Κοσμάς Κορωναίος και συνέχισε:” Το Νοσοκομείο μας παρόλες τις ελλείψεις στάθηκε πάρα πολύ καλά στην Πανδημία, ενώ οι νοσηλείες ανθρώπων που νόσησαν να είναι αυξημένες, αλλά όχι σοβαρές”.

Ο δημοτικός σύμβουλος με μεγάλη εμπειρία στα δημοτικά συμβούλια έχοντας θητεύσει και ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, μίλησε για τις ”μάχες” που δίνονται στην αίθουσα για σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη, ο οποίος όπως είπε ήταν ο άνθρωπος που τον έβαλε στην πολιτική, τονίζοντας παράλληλα ότι θα είναι εκείνος που θα έχει τον πρώτο λόγο για το μέλλον του στην πολιτική ζωή της Πρέβεζας.

”Με ενδιαφέρει η τοπική αυτοδιοίκηση και επιθυμώ να συνεχίσω να προσφέρω. Μακάρι να βρεθούν και άλλοι νέοι άνθρωποι που τους ενδιαφέρει το καλό της πόλης μας και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να βγει κάτι καλό” δήλωσε ο Κοσμάς Κορωναίος.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:

Προηγούμενο Άρθρο

ΔΙΕΚ Πρέβεζας: Ευχαριστήριο στον Δήμαρχο Πάργας και σε επαγγελματίες για το τμήμα της Πάργας

Επόμενο Άρθρο

Απόστολος Τάσσης: ”Είναι τιμή για την Πρέβεζα να έχουμε τον Μπάμπη Τσόκα”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...