Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 6:58

Απόστολος Τάσσης: ”Είναι τιμή για την Πρέβεζα να έχουμε τον Μπάμπη Τσόκα”

Ο δικηγόρος και συγγραφέας Απόστολος Τάσσης φιλοξενήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στην εκπομπή του Γιάννη Βασιλειάδη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο Ράδιο Πρέβεζα 93.

Ο Απόστολος Τάσσης αναφέρθηκε αρχικά στο πολύ σοβαρό ζήτημα των κόκκινων δανείων τονίζοντας ότι όλοι μας θα πρέπει να καταλάβουμε ότι οι τράπεζες δεν πρόκειται να χάσουν ποτέ τα χρήματα που έχουν δώσει, ωστόσο απαιτούνται σωστή χειρισμοί από όλες τις πλευρές.

”Η Πρέβεζα διαθέτει έναν ικανό αριθμό συναδέλφων που κάνουν σοβαρή δουλειά σε τέτοιες περιπτώσεις. Βέβαια αρκετοί συμπολίτες μας αναζητούν λύσεις εκτός Πρέβεζας, κάτι που είναι στα πλαίσια τις εργασίας μας. Τώρα αν τα αποτελέσματα που θα έχουν είναι σωστά ή όχι αυτά θα φανούν” είπε.

Όσον αφορά το συγγραφικό του έργο, ο Απόστολος Τάσσης έχοντας μέχρι σήμερα τρία μυθιστορήματα, συνεχίζει να έχει ανησυχίες που εκφράζονται συγγραφικά, ενώ δεν αποκάλυψε αν υπάρχει κάτι νεότερο το επόμενο διάστημα.

”Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα και προχώρησα στην έκδοση τριών βιβλίων μέχρι σήμερα με δύο εκδοτικούς οίκους που είναι οι κορυφαίοι στην Ελλάδα. Μέσα από τα βιβλία υπάρχει η ελεύθερη έκφραση και αυτό μου αρέσει” είπε ο Απόστολος Τάσσης.

Όσον αφορά το επόμενο βήμα που ακολούθησε και το σενάριο της ταινίας ΘΥΣΙΑ, σε σκηνοθεσία Μπάμπη Τσόκα, ο Απόστολος Τάσσης με συγκίνηση αναφέρθηκε στο πως γνώρισε τον σπουδαίο συμπολίτη μας και την μέχρι σήμερα κοινή τους πορεία.

”Είναι τιμή για την Πρέβεζα να έχει τον Μπάμπη Τσόκα. Είναι ένας άνθρωπος με τεράστια ιστορία στον Πολιτισμό και μέχρι σήμερα έχει προσφέρει πάρα πολλά, ενώ υπάρχουν περισσότερα που ο κόσμος δε τα γνωρίζει. Μάλιστα όταν πήγαμε στην Καλαμάτα για τον Ζορμπά, όπου λέγαμε ότι είμαστε από Πρέβεζα, ο κόσμος ήξερε τον Μπάμπη, μας αγκάλιαζε και μας καλοδέχονταν. Αυτό είναι ο Μπάμπης” είπε χαρακτηριστικά.

”Η Θυσία τώρα, η ταινία που είναι μία αληθινή ιστορία της Πρέβεζας, κατάφερε με μηδέν έσοδα να προχωρήσει και σύντομα να ολοκληρωθεί. Στην ταινία συμμετείχαν 600 άνθρωποι, πράγμα πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα, σε μία μικρή πόλη όπως η Πρέβεζα. Ο κόσμος σε κάθε κάλεσμά μας αυξάνονταν. Όλοι ήθελαν να μπουν έστω και σε μία σκηνή μέσα στην ταινία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το εγχείρημα αυτό και πραγματικά όταν ολοκληρωθεί ο κόσμος θα δει κάτι που σίγουρα είναι μια ιστορική παρακαταθήκη για όλους μας” κατέληξε.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Προηγούμενο Άρθρο

Κοσμάς Κορωναίος: ”Με ενδιαφέρει η τοπική αυτοδιοίκηση και θα ήθελα να συνεχίσω”

Επόμενο Άρθρο

Ευχαριστήριο του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...