Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 12:43

Κορυφώνεται η προεκλογική εξόρμηση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στη περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας

Μετά τη Πάργα, το Θεσπρωτικό και τα χωριά της Λάκκας, το Λούρο , τον Ωρωπό, εργασιακούς χώρους της περιοχής και το Καναλάκι, η τοπική επιτροπή Πρέβεζας συνέχισε την εβδομάδα που πέρασε τις εξορμήσεις της στη πόλη της Πρέβεζας, σε Λούτσα, Βαλανιδοράχη, Λυγιά, Χειμαδιό, Ριζά, Νάρκισσο, Καμαρίνα, Βουβοπόταμο, Τσουκνίδα, Μεσοπόταμμο, Κερασώνα, Παναγιά, Άγιο Γεώργιο, Κερασούντα, Γοργόμυλο, Ανθούσα, Αγιά και Φιλιππιάδα.

Τη Παρασκευή 12/5 παρουσίασε σε επιτυχημένη εκδήλωση  στη Πρέβεζα τις θέσεις της για τη παιδεία στην οποία συμμετείχαν εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και μαθητές. Η παρουσίαση των θέσεων έγιναν από τη σ. Χρυσικού Γιαννούλα φιλόλογο μέλος της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Πρέβεζας ενώ στην εκδήλωση τοποθετήθηκε και η σ. Κούρτη Ιουλία συνταξιούχος εκπαιδευτικός υποψήφια βουλευτής της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α στη Θεσπρωτία.

Η προεκλογική εξόρμηση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Πρέβεζας θα συνεχιστεί σε γειτονιές , χώρους δουλειάς και χωριά του δήμου Πρέβεζας με κορύφωση τη κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α  Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Στέργιος Γιαννάκης: ”Όχι στην κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου στην Καμαρίνα”

Επόμενο Άρθρο

Ομόφωνα όχι στην δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου στην Καμαρίνα από φορείς και κατοίκους

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...