Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 19:30

Κλείδωσε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα – Δείτε τα ονόματα

Φαίνεται τελικά ότι τα αρμόδια στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την συγκρότηση των Εθνικών ψηφοδελτίων δεν ήθελαν να δώσουν ”εκπλήξεις” στην Πρέβεζα, αποφασίζοντας ναι μεν να τοποθετήσουν 2 γυναίκες και 2 άντρες, αλλά να ρίξουν όλο το βάρος κυρίως στην πόλη της Πρέβεζας, αφήνοντας απ’ έξω ένα μεγάλο κομμάτι που είναι ο Δήμος Πάργας (Καναλάκι-Πάργα).

Σύμφωνα με πληροφορίες η αρμόδια επιτροπή γνωρίζοντας ότι οι Εθνικές εκλογές θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, θέλησαν να ενισχύσουν την Πρέβεζας, προκειμένου να αυξήσουν σημαντικά το ποσοστό του κόμματος.

Έτσι σύμφωνα και πάντα με τις ίδιες πληροφορίες μετά τις γυναίκες που είχαν ήδη ”κλειδώσει” για το ψηφοδέλτιο και σας είχαμε αναφέρει με ρεπορτάζ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), βρέθηκαν και οι δύο άντρες που θα κλείσουν το ψηφοδέλτιο για τις Εθνικές Εκλογές του 2023.

Οι δύο γυναίκες είναι η Μαρία Χήτα επιχειρηματίας από την περιοχή της Φιλιππιάδας και η πολιτική μηχανικός Στέλλα Βαρτελάτου από την Πρέβεζα, η οποία ζει μόνιμα στην Αθήνα.

Ο καθηγητής Χρήστος Πεπόνης, πολιτευτής του 2019 θα είναι εκ νέου υποψήφιος διεκδικώντας την ψήφο των πρεβεζάνων πολιτών.

Δεύτερος άντρας στο ψηφοδέλτιο είναι ο περιφερειακός σύμβουλος Παύλος Φραγκούλης, ο οποίος τίθεται και αυτός στην μάχη της ψήφου των Εθνικών εκλογών.

Με αυτό το ψηφοδέλτιο το ΠΑΣΟΚ προσδοκά να αυξήσει τα ποσοστά του σε όλο το νομό Πρέβεζας, σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές του 2019.

Όλα τα ονόματα που θα πλαισιώνουν τα ψηφοδέλτια αναμένεται να περάσουν προς έγκριση από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, και στην συνέχεια θα ανακοινωθούν επίσημα, κάτι που αναμένεται να γίνει λίγο μετά την 21η Νοεμβρίου.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Με επιτυχία το 1ο πρόγραμμα Εκπαίδευσης πολιτών από την ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Σημαντική ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας για φορολογικά θέματα σε συνεπικουρία με τον Σ. Ε.Ε.Λ.ΦΟ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...