Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 22:41

Κατσής Μάριος: Δημόσια συμπόρευση με την Λαϊκή Συσπείρωση

Η δυναμική, η αγωνιστικότητα και το ήθος αποτυπώνεται καθόλα τόσο στους υποψηφίους όσο και στον επικεφαλή της παράταξης της ”Λαϊκής Συσπείρωσης”, κ. Κώστα Κύρλα με οδήγησε στο να δηλώσω δημόσια της συμπόρευση μου στον αγώνα τους.

Ο αθλητισμός και ο πολιτισμός αφορούν τη διαμόρφωση όρων και προϋποθέσεων, ώστε, οργανώνοντας με συστηματικό τρόπο την ενασχόληση με τους τομείς αυτούς, να εξασφαλίζεται ποιότητα ζωής για τον άνθρωπο. Μέσω του αθλητισμού και του πολιτισμού μαθαίνει καταρχάς το σεβασμό σε αυτό που κάνεις, το σεβασμό στον συνάνθρωπο.

Πιστεύω πως στόχος των τοπικών αρχών του τόπου μας χρειάζεται να είναι η  ανάπτυξη του μαζικού λαϊκού αθλητισμού και πολιτισμού, η ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού στο σχολείο, στη γειτονιά και πώς θα ενισχυθεί η συμμετοχή και η πρόσβαση του πληθυσμού και ιδιαίτερα της νεολαίας. Γιατί με τον αθλητισμό, ο άνθρωπος βελτιώνεται παράλληλα σωματικά αλλά και πνευματικά. Όσο ανθίζει η ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό χτίζεται τοίχος προστασίας απέναντι στις εξαρτήσεις και την νεανική παραβατικότητα.

Όπως διαφαίνεται σε όλη την πορεία της Λαϊκής Συσπείρωσης, ο Αθλητισμός- Πολιτισμός αποτελούν πρωτίστως κοινωνικά αγαθά και ως τέτοια πρέπει να διοχετεύονται σε όλους τους δημότες. Δεν πρόκειται για είδος πολυτέλειας αλλά για  βασική ανάγκη και δικαίωμα των πολλών.

Θέτοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω ως κριτήριο, διαπιστώνω πως αυτά μπορούν να στηριχτούν και να αναδειχθούν μόνο μέσα από τη συμπόρευση και την ανάδειξη της Λαϊκής Συσπείρωσης, με επικεφαλής τον υπ. Δήμαρχο Κώστα Κύρλα.

Κόντρα λοιπόν σε όσους θέλουν να υποβαθμίσουν τον αθλητισμό, την παιδεία και τον πολιτισμό και ψηλά το κεφάλι για νια ζωή ποιητική μακριά από κάθε μορφή εξάρτησης (διαδύκτιο, ναρκωτικά κτλ)

Ο Μάριος Κατσής είναι καθηγητής μουσική στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση με ειδικότητα στη Ειδική Αγωγή. Ανήκει στους κορυφαίους αθλητές του Kick Boxing όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο με πορεία που χρονολογείται από το 1998. Έχει πίσω του μια καριέρα γεμάτη διακρίσεις με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του Παγκόσμιου τίτλου της WPKC στα -91 κιλά το 2003. Έχει υπάρξει ακόμα 3 φορές πρωταθλητής Ευρώπης, το 2002 και το 2003 στην WPKC στα -91 κιλά και το 2007 στην WKN στα 96,4 κιλά. Από το 1998 ως το 2002 έχει καταφέρει σημαντικές διακρίσεις και τίτλους στην γειτονική Ιταλία, ενώ έχει και 5 συμμετοχές σε επίσημα Κ-1 στο εξωτερικό με σημαντικούς αντιπάλους.

Προηγούμενο Άρθρο

Δημήτρης Κώτσης: Σημαντική συνάντηση με την εφορεία Αρχαιοτήτων

Επόμενο Άρθρο

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία στο νομό Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...