Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, 14:42

Καναλάκι Πρέβεζας – Τα ”σπάει” η παπαδιά του χωριού στο instagram

Μια νέα χιουμοριστική σελίδα έκανε την εμφάνισή της στο instagram πριν από λίγο καιρό και ήδη έχει αποκτήσει το δικό της fun club.

Η ”παπαδιά του χωριού”με έδρα το Καναλάκι είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας, ο οποίος σχολιάζει με καυστικά σχόλια το τι γίνεται στην ευρύτερη περιοχή του Καναλακίου και όχι μόνο.

Ήδη έχει αποκτήσει το δικό της κοινό από την οποία ζητά καθημερινά να ανεβάσει νέα σχόλια ή και βίντεο από το Καναλάκι.

Η ίδια δεν θέλει να εμφανίσει το πραγματικό της πρόσωπο, ωστόσο είναι πολύ προσεκτική σε κάθε της κίνηση, αφού σκοπός της σελίδας αυτής είναι το χιούμορ και η διασκέδαση, όπως εξηγεί στο onprevezanews.gr.

”Καθόμασταν μία μέρα με φίλες μου και λέμε δεν κάνουμε κάτι που να έχει γέλιο και να κάνουμε τον κόσμο να γελάει και να ξεχνάει το άγχος και τις σκοτούρες της καθημερινότητας;;;” και έτσι στο μυαλό τους ήρθε αμέσως η παπαδιά, η γνωστή φιγούρα από την τηλεοπτική σειρά του ANT1 ”Τα καφέ της Χαράς” και την περιοχή του Κολοκοτρονιτσίου.

Η ”παπαδιά του χωριού” σχολιάζει, αναλύει τα τοπικά του Καναλακίου και σύντομα όπως μας είπε θα κάνει και αναλύσεις για τις δημοτικές εκλογές.

Την ρωτήσαμε αν γνωρίζει άλλες παρόμοιες σελίδες από την Πρέβεζα με χιουμοριστικό χαρακτήρα και μας είπε: ”Κατσείτε να γελάσουμε” είναι η κορυφαία σελίδα. Την ακολουθώ από την αρχή και πραγματικά έχει απίστευτο χιούμορ με πολύ εύστοχο τρόπο”.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Πρέβεζα: Σύλληψη ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για ηχορύπανση

Επόμενο Άρθρο

Άνοιξε τις πύλες της η 2η έκθεση τροφίμων και γαστρονομίας του Επιμελητηρίου – Εκατοντάδες επισκέπτες (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...