Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 8:55

Ιφιγένεια Τέφα “Θα πάμε το Βόλεϊ ένα βήμα μπροστά”

Ονομάζομαι Τέφα Ιφιγένεια, είμαι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και μένω μόνιμα στην Πρέβεζα όπου και γεννήθηκα.

Αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου είναι ο αθλητισμός τον οποίο υπηρέτησα και υπηρετώ από διάφορα πόστα.

Αποκορύφωμα της όλης ενασχόλησής μου θεωρώ την εκλογή μου την προηγούμενη τετραετία στην Ε.Ο.ΠΕ. με Πρόεδρο τον Γιώργο Καραμπέτσο.

Ο Πρόεδρος με τίμησε με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο αλλά παράλληλα με έκανε περήφανη για το έργο που επιτελέσθηκε αυτά τα χρόνια. Μόνη του έννοια αλλά και όλων των συναδέλφων του Δ.Σ. πώς θα τακτοποιήσουμε τις πολλές εκκρεμότητες που βρήκαμε στην Ε.Ο.ΠΕ. από τα προηγούμενα χρόνια αλλά και πώς θα πάμε το Βόλεϊ ένα βήμα μπροστά.

Ο τομέας που ασχολήθηκα ιδιαίτερα είναι τα αναπτυξιακά τμήματα Παγκορασίδων – Κορασίδων των Εθνικών Ομάδων βοηθώντας κάθε προσπάθεια προς την ανάπτυξή τους.

Για δεύτερη φορά ο Πρόεδρος εμπιστεύεται έναν ακόμα ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ για να ολοκληρώσει το έργο που έχει αναλάβει.

Τιμή και υποχρέωσή μου να στηρίξω με την υποψηφιότητά μου για άλλη μία φορά τον Γιώργο Καραμπέτσο για να πάμε το Βόλεϊ πολλά βήματα μπροστά.

Η Ιφιγένεια Τέφα είναι νυν μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας (Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε.) και Πρόεδρος της γυναικείας ομάδας του Φιλαθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Πρέβεζας.

Ιφιγένεια Τέφα
Υποψήφια με τη παράταξη «Πρώτα το Βόλεϊ»

 

Πηγή: liberolvolley11.blogspot.com

Προηγούμενο Άρθρο

Ι. Ναός Αγ. Βασιλείου: Θείες Λειτουργίες εβδομάδας (28/3-3/4)

Επόμενο Άρθρο

Πέτσας: «Το είπαμε, το κάναμε»! «Νέα έκτακτη χρηματοδότηση 50 εκατ. ευρώ στους Δήμους»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...