Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 8:01

Θεσπρωτικό: Καταγγελία για τον ΕΟΔΥ – ”Έκανα το τεστ και χωρίς να το ελέγξουν με έβγαλαν θετικό”

Και δεύτερη καταγγελία για την διαδικασία των τεστ που πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ έρχεται από την περιοχή του Θεσπρωτικού, από επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Πρέβεζα, μετά την δημοσιοποίηση του θέματος για τα λάθος αποτελέσματα της εργαζόμενης στο πρόγραμμα στο σπίτι στο Θεσπρωτικό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Επικοινώνησε μαζί μας ο εκτελωνιστής ……. ( το όνομά του είναι στην διάθεσή μας), ο οποίος διατηρεί γραφείο στην περιοχή της Πρέβεζας με την ιστορία της υπόθεσης να ξεκινάει στις 26 Οκτωβρίου.

Ο ίδιος μετέβη στην Αθήνα προκειμένου να συναντήσει φίλο του που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στις 26 Οκτωβρίου.

Ο φίλος του εκτελωνιστή είχε κάποια συμπτώματα του φονικού ιού, ενώ ο ίδιος μετά την επιστροφή του στην Πρέβεζα θεώρησε ότι πρέπει να μπει σε κατ’΄οίκον περιορισμό από μόνος του, χωρίς μέχρι και σήμερα να έχει εκδηλώσει οποιοδήποτε σύμπτωμα του κορονοϊού.

Την ενδέκατη ημέρα σύμφωνα πάντα με την καταγγελία ο ίδιος αποφάσισε να πάει να δώσει δείγμα στο Κ.Υ Θεσπρωτικού, ενώ μέσα στις επόμενες δύο ώρες είχε τηλεφώνημα από τα κεντρικά του ΕΟΔΥ στην Αθήνα, λέγοντας του χαρακτηριστικά ότι είναι θετικός.

Ο ίδιος επικοινώνησε τόσο με τον γιατρό που του πήρε το δείγμα όσο και με την αρμόδια γιατρό των αποτελεσμάτων του ΕΟΔΥ στην Πάτρα, όπου τον διαβεβαίωσαν ότι δεν έχει φτάσει ποτέ το δείγμα που έδωσε προς εξέταση. Άρα πως από τα κεντρικά γραφεία του ΕΟΔΥ της Αθήνα των ενημέρωσαν μέσα σε δύο ώρες ότι είναι θετικός; Αυτό είναι ένα ερώτημα που σίγουρα θα πρέπει να απαντηθεί.

Και σα να μην έφτανε αυτό δέχθηκε ο ίδιος τηλεφώνημα και από την Πολιτική Προστασία της Αθήνας, που τον ενημέρωνε ότι είναι θετικός και πως θα πρέπει να μείνει στο σπίτι του για 15 ημέρες, αλλιώς θα του επιβληθεί πρόστιμο 5.000 ευρώ, σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι έχει σπάσει την καραντίνα.

Ο ίδιος ωστόσο δεν έχει κανένα σύμπτωμα αν και έχουν περάσει 12 ημέρες, ενώ όπως μας ενημέρωσε δεν υπάρχει το όνομά του στην λίστα θετικών κρουσμάτων του ΕΟΔΥ.

Και εδώ γεννάτε το ερώτημα ”Μένει σπίτι ή βγαίνει έξω;;;”

Προηγούμενο Άρθρο

Θεαματικά αποτελέσματα για το εμβόλιο της Pfizer κατά του κορονοϊού

Επόμενο Άρθρο

Κορονοϊός: Νέο ρεκόρ θανάτων 41 σήμερα και 1490 κρούσματα – 8 Π.Ε Ιωαννίνων, 8 Π.Ε Θεσπρωτίας, 7 Π.Ε Άρτας, 2 Π.Ε Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...