Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024, 19:10

Η φιλαρμονική ”ΟΡΦΕΑΣ΄΄ παρουσίασε καλαντά και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια (video-pics)

Στο Πολιτιστικό κέντρο ”ΟΑΣΗ” του Δήμου Πρέβεζας, παρουσίασε την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή της η φιλαρμονική ορχήστρα ”ΟΡΦΕΑΣ” το απόγευμα της Τετάρτης.

Η φιλαρμονική υπό την διεύθυνση του μαέστρου Θανάση Μήτσουρα, παρουσίασε στο κοινό τραγούδια και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια για να δεχθεί το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, ο πρόεδρος της χορωδίας Αρμονία Πρέβεζας και δημοτικός σύμβουλος Κοσμάς Κορωναίος, μέλη της Φιλαρμονικής, γονείς και συγγενείς των μαθητών της Φιλαρμονικής.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο πρόεδρος της Φιλαρμονικής Δημήτρης Παππάς, ο οποίος αφου ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, αναφέρθηκε στην ιστορία της ορχήστρας και τα 102 χρόνια παρουσίας της στα πολιτιστικά δρώμενα της Πρέβεζας.

Ο Δημήτρης Παππάς μίλησε για τους ανθρώπους που βοήθησαν είτε οικονομικά είτε ηθικά και με την πολύτιμη βοήθειά τους η Φιλαρμονική να αντέξει στον χρόνο και να είναι ένα από τα πιο ιστορικά μουσικά σύνολα όχι μόνο της Πρέβεζας, αλλά και της Ελλάδας.

Ακολούθησε η σύντομη αναφορά του μαέστρου Θανάση Μήτσουρα κυρίως για τους μαθητές της Φιλαρμονικής, η οποίοι αν και δεν έχουν πολύ χρόνο που εντάχθηκαν στους κόλπους της, ωστόσο κατάφεραν να επιδείξουν ζήλο και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην μουσική.

Τέλος η μπάντα της φιλαρμονικής παρουσίασε κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια για να δεχθεί το χειροκρότημα του κόσμου.

Παρακολουθήστε ένα μικρό απόσπασμα από την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Φιλαμορνικής ορχήστρα όπως την κατέγραψε η κάμερα του On TV.

Προηγούμενο Άρθρο

Εντυπωσιακή η επίδειξη της σχολής TAEKWON-DO ”ΕΥΚΛΕΑΣ” Πρέβεζας (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Κλήση του Στέλιου Βαγγέλη στην προετοιμασία της Εθνικής Παμπαίδων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...