Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 7:01

Εντυπωσιακή η επίδειξη της σχολής TAEKWON-DO ”ΕΥΚΛΕΑΣ” Πρέβεζας (video-pics)

Μια εντυπωσιακή επίδειξη παρουσίασε η σχολή Taekwon–do “Ευκλέας Πρέβεζας” και οι εκπαιδευτές της Μαστερ Σολδάτος Άγγελος και Σολδάτου Ελισάβετ το απόγευμα της Τετάρτης στην Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης.

Μικροί και μεγάλοι μαθητές της σχολής παρουσίασαν την ομορφία και την δυναμικότητα του Taekwon-Do, παρουσία δεκάδων γονέων, οι οποίοι χειροκροτούσαν τις προσπάθειες όλων των παιδιών.

Ο Μάστερ Άγγελος Σολδάτος, ο οποίος άνοιξε την εκδήλωση ευχαρίστησε τους γονείς των παιδιών που βρέθηκαν στην εκδήλωση-επίδειξη, κάτι που είχε να γίνει τα τελευταία 3 χρόνια λόγω της Πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Άγγελος Σολδάτος αναφέρθηκε στην κόρη του Ελισάβετ, η οποία ακολούθησε τα βήματά του και μάλιστα είναι η πρώτη κοινή παρουσίαση επίδειξης που κάνουν μαζί.

”Η Ελισάβετ είναι παγκόσμια πρωτάθλητρια 4 DAN. Ξεκίνησε μαζί μου από πολύ μικρή ηλικία με την άσπρη ζώνη και σήμερα είναι η συνέχειά μου. Αύριο θα είναι κάποιο από τα δικά σας παιδιά” κατέληξε ο Μαστερ Σολδάτος Άγγελος.

Ακολούθησε η Ελισάβετ Σολδάτου, η οποία αναφέρθηκε στο ιστορικό ιδρύσεως της σχολής ΕΥΚΛΕΑΣ στην Πρέβεζα, όπου από το 1989 έως σήμερα συνεχίζει να είναι μια σχολή πρότυπο μέσα από την οποία βγαίνουν αθλητές που λαμβάνουν μέρος σε αγώνες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το 1990 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην Πρέβεζα. Η εξάπλωση του TAEKWON-DO στην Ήπειρο ξεκίνησε από τον ΕΥΚΛΕΑ.

Σκοπός της επίδειξης ήταν να δει ο κόσμος την ομορφιά που παρουσιάζει το άθλημα, ενώ ήταν αφιερωμένη στο Μαστερ Άγγελο Σολδάτο που φέτος κλείνει 35 χρόνια ως εκπαιδευτής.

Δείτε το βίντεο:

Προηγούμενο Άρθρο

Το τμήμα Αισθητικής του ΔΙΕΚ Πρέβεζας στο Χριστουγεννιάτικο χωριό

Επόμενο Άρθρο

Η φιλαρμονική ”ΟΡΦΕΑΣ΄΄ παρουσίασε καλαντά και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...