Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 10:07

Η τοποθέτηση του προέδρου ΝΟΔΕ Πρέβεζας Νίκου Τζίμα στην πρώτη ψηφιακή διάσκεψη των προέδρων των ΔΕΕΠ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Αξιότιμε Κε Πρωθυπουργέ
Νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανος που η Κυβέρνηση μας και
εσείς προσωπικά, αντιμετωπίσατε το θέμα των μεταναστών στον Έβρο αλλά και το θέμα της Πανδημίας, με εξαιρετική προσήλωση και εργατικότητα. Δείξατε σε ολόκληρη την κοινωνία, ότι έχετε και σχέδιο και μαχητικότητα . Προστατεύσατε το σύνολο του πληθυσμού και δείξατε τον υπέρτατο ζήλο για την ανθρώπινη ζωή. Περάσαμε όμως σε μία νέα εποχή με μια νέα τάξη πραγμάτων. Η οικονομική βοήθεια που θα έρθει από το 2021, πρέπει να λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης του συνόλου των πολιτών της χώρας. Είναι η μεγάλη ευκαιρία να γίνει ένα μεγάλο restart στην ελληνική κοινωνία.Τους μήνες προ κοροναιού, η Κυβέρνηση μας πέτυχε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να φέρει απτά αποτελέσματα….μέχρι ακόμη και τον δανεισμό, για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας, με αρνητικό επιτόκιο. Είναι σίγουρο ότι με την οικονομική δυνατότητα που θα υπάρξει σε λίγο καιρό, θα επιδείξετε και πάλι μέσα σε σύντομο διάστημα την μεγάλη επαναφορά στην κανονικότητα της κοινωνίας και του Επιχειρείν της χώρας.


Από τον όμορφο νομό της Πρέβεζας, σας στέλνουμε την εμπιστοσύνη μας, με την ευχή, η κυβέρνηση μας να μπορέσει να βγάλει από την απομόνωση τον Νομό μας, κάνοντας πράξη την ολοκλήρωση του δρόμου Αμβρακίας – Άκτιο καθώς και την πραγματοποίηση των πολυπόθητων οδικών συνδέσεων τόσο με την Εγνατία Οδό, όσο και με την Ιόνια Οδό.
Κλείνοντας Κε Πρόεδρε, να σας συγχαρώ επίσης για την εύρυθμη λειτουργία του Κόμματος. Είχαμε συνηθίσει να αδρανούν τα πάντα, όταν γινότανε η ανάληψη των καθηκόντων της Κυβέρνησης. Του εναντίον, μεριμνήσατε και γι’αυτό δεόντως…και έτσι…η άοκνη και ατέρμονη προσπάθεια του Στέλιου Κονταδάκη, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους.
Και μιας και παραβρεθήκατε προχτές του Αγίου Πνεύματος στην Τήνο, σας εύχομαι η Παναγία να σας φωτίζει να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις, για τον τόπο των παππούδων και των γονιών μας, αλλά, και για το μέλλον αυτού του τόπου…τα παιδιά μας και τα αγέννητα παιδιά τους.

Πρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ Πρέβεζας
Νίκος Τζίμας

Προηγούμενο Άρθρο

Οι ΚΑΔ των επιχειρήσεων που δικαιούνται την έκπτωση ενοικίου 40% για τον μήνα Ιούνιο

Επόμενο Άρθρο

Βασίλης Κώνστας: ”Καλή η προσπάθεια του Δημάρχου Ζηρού, αλλά απάντηση επί της ουσίας δεν μας έδωσε”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...