Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 19:32

Η Πρέβεζα τίμησε την 25η Μαρτίου (video-pics)

Με την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση κορυφώθηκαν το πρωί της 25ης Μαρτίου οι εορτασμοί στην Πρέβεζα, για την επέτειο της έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης, παρουσία της κα Μαρία Μυρογιάννη Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, ως εκπροσώπου της Ελληνικής Κυβέρνησης

Στις 11 το πρωί τελέστηκε δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Χαραλάμπους στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος.

Το παρών έδωσαν ο Βουλευτής Ν.Δ Σπύρος Κυριάκης, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, η πρόεδρος του Δημοτικούς Συμβουλίου Πρέβεζας Δήμητρα Αηδόνη, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Κοκκίνης, Φώτης Ζέρβας, Λεωνίδας Αργυρός, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπούρης, οι προϊστάμενοι Α/θμιας και Β/θμιας, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, οι διοικητές των στρατιωτικών, Σωμάτων Ασφαλείας και λοιπών αρχών.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Πόλης στη μνήμη των νεκρών των εθνικών μας αγώνων, από τους εκπροσώπους των δημοσίων αρχών, οργανισμών και ιδρυμάτων που μετείχαν στην εορτή.

Οι εορτασμοί ολοκληρώθηκαν με την παρέλαση στην οδό Σπηλιάδου, από τους μαθητές των σχολείων και πολιτιστικούς συλλόγους.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Προηγούμενο Άρθρο

Στην κορυφή της ΕΣΚΑΒΔΕ η Νικόπολη – Πλησιάζει το όνειρο της Γ’ Εθνικής

Επόμενο Άρθρο

Επετειακό μήνυμα του Δήμαρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου για την 25η Μαρτίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...