Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 19:09

Η Πρέβεζα στο OPEN TV και πρεσβευτής μας ο Κώστας Μήτσης

Το πρωΐ της Κυριακής η τηλεόραση του open και η εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη ‘’Τώρα ότι συμβαίνει’’ φιλοξένησε τον Κώστα Μήτση από το Κανάλι Πρέβεζας.

Η εκπομπή συνδέθηκε ζωντανά από την περιοχή του Καναλίου, εκεί όπου τονίστηκαν από τη μία η 1η και ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης που είναι το Μονολίθι καθώς και οι ομορφιές της Πρέβεζας, ενώ έγινε κάλεσμα σε όλους τους τηλεθεατές να επισκεφτούν την Πρέβεζα.

Ο Κώστας Μήτσης από την πλευρά του μίλησε στην εκπομπή για το θέμα των πανηγυριών και τα νέα μέτρα, τονίζοντας ότι είναι πολύ χαρούμενος που ξεκινούν και πάλι πάντα ωστόσο με προσοχή, ενώ με την εκπληκτική ορχήστρα που τον συνόδευσε και ήρθε από τα Ιωάννινα, τραγούδησαν το πολύ γνωστό τραγούδι ‘’Στης Πάργας τον ανήφορο’’.

Μουσικοί: Γιώργος Γιαννακός, κλαρίνο, Σάκης Πρεμέτης, βιολί, Τάσος Πρεμέτης, λαούτο, Γιώργος Ζορμπάς, ντέφι.

Τέλος η παρουσιάστρια της εκπομπής δήλωσε ότι θα πρέπει να διοργανωθεί ένα beach party στο Μονολίθι με παραδοσιακή μουσική, εκεί όπου φυσικά το παρών θα δώσουν όλοι οι συντελεστές της εκπομπής, μετά το κλείσιμο της φετινής σεσόν.

Δείτε το βίντεο με τα εκπληκτικά πλάνα του epirustravel.eu

Προηγούμενο Άρθρο

Επιβεβαιωμένο κρούσμα και στην Κοζάνη – Ζει και εργάζεται μόνιμα στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Γιώργος Ζιώρης (Burano Camping Beach Bar): ”Η ασφάλεια των πελατών μας η προτεραιότητά μας” (Βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Η Αλεξάνδρα Κωστάκη παρουσίασε το πρώτο της παιδικό βιβλίο με τίτλο ”Η Λέξω, το αγόρι -δέντρο και ο θησαυρός του δάσους” (video-pics)

Η νεοσύσταση Ένωση Λογοτεχνών Πρέβεζας -Λογοτεχνική Στέγη Πρέβεζας-συνδιοργάνωσε με τον […]