Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 10:52

Επιβεβαιωμένο κρούσμα και στην Κοζάνη – Ζει και εργάζεται μόνιμα στην Πρέβεζα

Σαν βόμβα στην πόλη της Πρέβεζας έπεσε η είδηση κρούσματος 57χρονου ο οποίος ζει και εργάζεται στην Πρέβεζα και πιο συγκεκριμένα στις τεχνικές υπηρεσίες της Π.Ε Πρέβεζας, ενώ έχει καταγωγή από Κοζάνη.

Ο 57χρονος λόγω του τριημέρου του Αγ. Πνεύματος πήγε στον τόπο καταγωγής του, προκειμένου να δει τους δικούς του ανθρώπους, ενώ εμφάνισε συμπτώματα της νόσου του κορονοϊού.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα, με τον 57χρονο να δίνει δείγμα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι θετικός ή όχι στον covid-19.

Τελικά τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά, με τον 57χρονο, λόγω των ήπιων συμπτωμάτων, να μεταφέρεται στην οικία του και να μπαίνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Το δείγμα σύμφωνα με το efkozani.gr ελήφθη την Παρασκευή στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης ‘’Μαμάτσειο’’.

Σύμφωνα με πληροφορίες του οnprevezanews.gr, ο 57χρονος δεν παρουσίασε σχεδόν κανένα σύμπτωμα, για αυτό και χαρακτηρίστηκε ως ασυμπτωματικό και αμέσως μπήκε σε κατ’ οίκον καραντίνα.

Πάντως σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου και την Διεύθυνση πολιτικής προστασίας, το δείγμα του 57χρονου βρέθηκε οριακά θετικό, ενώ παρακολουθείται από την ειδική ομάδα των λοιμωξιολόγων του Νοσοκομείου και παραμένει σε καραντίνα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Κοζάνης, απ’ όπου κατάγεται.

Έχουν ήδη διενεργηθεί οι πρώτες ιχνηλατήσεις, τόσο στο επαγγελματικό, όσο και στο φιλικό του περιβάλλον. Οι ιχνηλατήσεις συνεχίζονται από τις Διευθύνσεις Υγείας Περιφέρειας και Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Προηγούμενο Άρθρο

Ανάπτυξη Τώρα: – Όταν τιμάμε την ιστορία μας, την τιμάμε πραγματικά και όχι με απλούς διαδικαστικούς τρόπους

Επόμενο Άρθρο

Η Πρέβεζα στο OPEN TV και πρεσβευτής μας ο Κώστας Μήτσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...