Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 18:40

Η Πρέβεζα έχει αποδείξει ότι αντιστέκεται στον κορονοϊό – Η προσπάθεια συνεχίζεται

Και ενώ ολόκληρη η Ελλάδα ‘’καίγεται’’ με τα δεκάδες θετικά κρούσματα κορονοϊού καθημερινά, η Π.Ε Πρέβεζας αντιστέκεται και για το γεγονός αυτό πολλά παίζουν ρόλο και έχουν την δική τους σημασία.

Οι πολίτες λόγω των τελευταίων εκτάκτων γεγονότων έχουν συμμορφωθεί και τηρούν στην πλειοψηφία τους όλα τα μέτρα, ενώ κυκλοφορούν φορώντας μάσκα.

Επίσης δεν έχουν διαπιστωθεί τα φαινόμενα του Μαρτίου, όπου νέοι μαζεύονταν σε πολλούς χώρους της Πρέβεζας, όπως πλατείες και παραλία.

Σημαντική επίσης η προσφορά των υγειονομικών αρχών και κυρίως γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείο Πρέβεζας που δίνουν καθημερινά την δική τους μάχη απέναντι στον κορονοϊού και αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια και ένα τεράστιο μπράβο.

Τέλος σημαντικό ρόλο παίζουν φυσικά και οι Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, καθώς επίσης και άλλοι φορείς, όπου από την πρώτη στιγμή έλαβαν αυστηρά μέτρα τηρώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Όμως δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να υπάρχει εφησυχασμός όλων μας, καθώς η ‘’μάχη’’ συνεχίζεται μέχρι να μην υπάρχει κανένα κρούσμα στην Πρέβεζας.

Όλοι μαζί μπορούμε – Ας το προσπαθήσουμε, ο καθένας από την δική του πλευρά.

Προηγούμενο Άρθρο

Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας: Παράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΟΥ

Επόμενο Άρθρο

Αποδυνάμωση για το Κέντρο Υγείας Πάργας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...