Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 9:49

Η Πάργα υποδέχθηκε τους πρώτους τουρίστες – Αισιόδοξα μηνύματα από τους επαγγελματίες

Το onprevezanews.gr για ακόμη μία φορά βρέθηκε στην Πάργα, η οποία συγκαταλέγεται στους top τουριστικούς προορισμούς του κόσμου.

Ήδη οι πρώτοι τουρίστες έφτασαν στην πανέμορφη Πάργα, με τους επαγγελματίες να δηλώνουν αισιόδοξοι για την συνέχεια του καλοκαιριού.

Ο πρόεδρος των ξενοδόχων Πάργας Ευθύμιος Παππάς μίλησε στην κάμερα του onprevezanews.gr τονίζοντας ότι η Πάργα είναι πανέτοιμη και φέτος να υποδεχθεί χιλιάδες τουρίστες.

‘’Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους επισκέπτες μας. Όλα τα τουριστικά καταλύματα έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον Covid-19, όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα. Η Πάργα είναι ένας προορισμός για όλο τον κόσμο’’ δηλώνει ο κ. Παππάς.

Δείτε τι δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πάργας Ευθύμιος Παππάς

https://www.facebook.com/gvasiliadis1/videos/10222596504078307/

Στην κάμερα του onprevezanews.gr μίλησε και ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς, ο οποίος είπε ότι:

‘’Η Πάργα είναι ένας ερωτεύσιμος προορισμός. Όποιος έρχεται μία φορά θα έρθει και πάλι. Είμαστε έτοιμοι όλοι μας να υποδεχθούμε τους επισκέπτες με όλα τα μέτρα προστασίας’’, για να συνεχίσει λέγοντας: ‘’κάθε χρόνο στην Πάργα γίνονται δεκάδες γάμοι μεταξύ ξένων και ντόπιων και ήδη έχουμε κλεισμένους αρκετούς για το καλοκαίρι, αλλά  και μεταξύ ξένων που επιλέγουν την Πάργα ως το μέρος που θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης’’.

Δείτε τι δήλωσε ο Δήμαρχος Πάργας στην κάμερα του onprevezanews.gr Νίκος Ζαχαριάς

https://www.facebook.com/gvasiliadis1/videos/10222597026491367/

Η Πάργα σε μαγεύει – Η Πάργα σε περιμένει να γνωρίσεις τους εκπληκτικούς ανθρώπους της, τις ομορφιές της καθώς και την εξαιρετική κουζίνα.

Προηγούμενο Άρθρο

Αρχές Αυγούστου τα επεισόδια της εκπομπής SELFIE από την Πρέβεζα και την Πάργα

Επόμενο Άρθρο

Τοποθετήθηκε ράμπα για ΑμεΑ στην Καστροσυκιά

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...