Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 13:14

Αρχές Αυγούστου τα επεισόδια της εκπομπής SELFIE από την Πρέβεζα και την Πάργα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της πετυχημένης εκπομπής από την Πρέβεζα και την Πάργα, η οποία παρουσιάζεται κάθε Κυριακή στις 20.00 από την ΕΡΤ2.

Την εκπομπή παρουσιάζει και σκηνοθετεί ο Παναγιώτης Κουντουράς.

Τι είναι το SELFIE

Το αγαπημένο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, που ταξιδεύει και παίζει σε όλη την Ελλάδα, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται στον 4ο κύκλο εκπομπών του, για να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες και πιο πολλά παιχνίδια!

Το νέο κύκλο των 20 επεισοδίων του ανανεωμένου SELFIE Reloaded παρουσιάζει ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Πώς παίζεται το SELFIE;

Το παιχνίδι αποτελείται από 4 γύρους (Town Selfie, Memory Selfie, Quiz Selfie και Action Selfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης που επισκεπτόμαστε κάθε φορά. Έτσι, οι πόλεις και οι περιοχές στις οποίες ταξιδεύουμε γίνονται ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής. Σε κάθε επεισόδιο, δύο παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!

Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού οι τηλεθεατές γνωρίζουν, τα αξιοθέατα της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής, τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, και τους ανθρώπους της.

To SELFIE είναι ένα πρωτότυπο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, ελληνικής έμπνευσης και παραγωγής, που προβάλει με σύγχρονο τρόπο τις ομορφιές της πατρίδας μας! #selfiegameGR @ertselfie

Δείτε το τρέϊλερ από την Πρέβεζα

https://www.facebook.com/panoskount/videos/10158368921444371/

Δείτε το τρέϊλερ από την Πάργα

https://www.facebook.com/panoskount/videos/10158374607874371/

Προηγούμενο Άρθρο

Κώστας Ανατολιωτάκης: ”Η Πρέβεζα πάντα σέβονταν τον Έλληνα επισκέπτη”

Επόμενο Άρθρο

Η Πάργα υποδέχθηκε τους πρώτους τουρίστες – Αισιόδοξα μηνύματα από τους επαγγελματίες

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...