Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 22:08

Η Πάργα κυριαρχεί στα social media σε όλο τον κόσμο

Σε προηγούμενο άρθρο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) είχαμε αναφερθεί στην σημαντική συμβολή των social media στην προβολή μιας περιοχής, στην παρακάτω περίπτωση η περιοχή της Πάργας.

Έτσι σε αυτό βοηθούν όλοι, είτε είναι ο Δήμος Πάργας, είτε σύλλογοι και σωματεία, ακόμη και ιδιώτες.

Έτσι σημαντική προβολή της Πάργας σε όλο τον κόσμο προκαλεί post με φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε από τον ερασιτέχνη, Παργινό φωτογράφο Κοσμά-Δαμιανό Ντούσκο.

Το post συγκεκριμένα διαμοιράστηκε σε μία σελίδα για την Πάργα https://www.facebook.com/pargagreece η οποία αποτελεί πρωτοβουλία για την προβολή της περιοχής από τον Χρήστο Ντίτορα (δείτε περισσότερα εδώ).

Η φωτογραφία έχει γίνει viral με οργανικό τρόπο (χωρίς πληρωμένη διαφήμιση), καθώς έχει ξεπεράσει τα 34.000 likes και έχει προσεγγίσει περισσότερους από 450.000 χρήστες του Facebook σε όλον τον κόσμο μέσα σε λίγες μέρες. Ενδεικτικό είναι ότι οι κοινοποιήσεις πλησιάζουν τις 2.200!

Εδώ είναι το link της φωτογραφίας. https://www.facebook.com/pargagreece/photos/a.473215045656/10164747836425657/

Η σελίδα δημιουργήθηκε το 2010, έχει 23.100 μέλη και στόχος της είναι η προβολή της περιοχής μέσω φωτογραφικού υλικού. Η σελίδα δεν υποστηρίζεται (ή σχετίζεται) από κάποιον δημόσιο, μη κερδοσκοπικό ή κρατικό φορέα, όπως και από κάποια ιδιωτική επιχείρηση ή οργανισμό.

Με εκτίμηση

Χρήστος Ντίτορας

Προηγούμενο Άρθρο

Οι εργασίες αντιστήριξης και τα κρηπιδώματα κυριότερο θέμα στην συνεδρίαση του Δ.Λ.Τ

Επόμενο Άρθρο

Διανομή προϊόντων από το Δήμο Πρέβεζας για τους δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...