Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 6:29

Η ΛΕΚ Πρέβεζας καθάρισε τον Προμαχώνα μετά από μεσολάβηση του Πολιτιστικού Συλλόγου (βίντεο-φωτογραφίες)

Στον εθελοντικό καθαρισμό του Προμαχώνα προχώρησαν το πρωΐ της Κυριακής 6 μέλη της ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας, μετά από μεσολάβηση του Πολιτιστικού Συλλόγου ”Πρέβεζα”.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ”Πρέβεζα” Κώστας Λογοθέτης, μιλώντας στην κάμερα του onprevezanews.gr, όλα έγινε σε συνεννόηση με την Εφορεία Αρχαιοτήτων, η οποία σκοπεύει να προχωρήσει σε μία μελέτη συντήρησης και διάσωσης του Προμαχώνα, για αυτό και χρειάζονταν να γίνει ο συγκεκριμένος καθαρισμός. Ο κ. Λογοθέτης ευχαρίστησε τα μέλη της ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας λέγοντας χαρακτηριστικά: ”Η Λέσχη προσφέρει ένα σημαντικότατο έργο στην πόλη χρόνια τώρα και πραγματικά την ευχαριστούμε”.

Ο επικεφαλής της ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας Βασίλης Ράπτης, μιλώντας και αυτός στην κάμερα του onprevezanews.gr αναφέρθηκε στην εθελοντική εργασία που έκαναν τα μέλη της λέσχης μετά από κάλεσμα που δέχθηκαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο, λέγοντας ότι είμαστε δίπλα σε όποιον χρειάζεται την βοήθειά μας. ”Συνεχίζουμε την εθελοντική μας εργασία, και το επόμενο Σάββατο θα καθαρίσουμε το Ναυτικό Μουσείο στην θαλάσσια περιοχή, προκειμένου να γίνει μία εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Natura” κατέληξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Σπουδαία νίκη της Κ18 του Α.Ο Πρέβεζας – Κέρδισαν την ομάδα του ΠΑΟΚ με 3-0

Επόμενο Άρθρο

Ένωση Γονέων: Αντίθετο για τις εξετάσεις PISA στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...