Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 10:54

Η απάντησή μας…. με πολλά copy – paste και πολλά Likeeeeee

Καταρχήν να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να σας πούμε κύριε Λάμπρο Βέλλιο, ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο που κάνατε να μας απαντήσετε, ειδικά μεταμεσονύκτιες ώρες τότε που πέφτει το σκοτάδι και καλύπτει τα πάντα.

Ζητάμε συγνώμη που σας βάλαμε στον κόπο να καθίσετε να βγάλετε φωτοτυπίες όλους τους νόμους του κράτους για το τι ισχύει για τους συλλόγους των γονέων και κηδεμόνων.

Δυστυχώς εγώ δεν έχω κάνει προσωπικά μέλος οποιουδήποτε συλλόγου, παρόλα αυτά έχω κάνει και ψάξτε το, πολλά περισσότερα πράγματα ειδικά για τα σχολεία της περιοχής μας, από όσα ορισμένοι άλλοι που έχουν καθίσει σε μία καρέκλα και δε λένε να ξεκολλήσουν από αυτή.

Δεύτερον το site το οποίο έγραψα το κείμενο που σας έθιξε δεν ονομάζεται ‘’ONE PREVEZA’’, αλλά onprevezanews.gr, σας επισυνάπτω και το σχετικό λογότυπο να το έχετε και να το θυμόσαστε για επόμενη ασχολία σας μαζί μας.

Και για να μπούμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης και να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να δούμε ποιος, ποιοι γράφουν αλήθειες ή ψέματα ή μυθιστορήματα με κακές μάγισσες και τον κακό τον λύκο.

Στην πρώτη σας επιστολή με τίτλο «Αποσαφηνίζοντας μια στρεβλή πραγματικότητα» το οποίο και το ξαναδημοσιεύουμε, (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) πρώτον χρησιμοποιήσατε την υπογραφή και το όνομα της γραμματέα του συλλόγου σας, χωρίς ή ίδια να το γνωρίζει και ενώ ήταν αντίθετη με το κείμενο, που εσείς ο ίδιος επιμεληθήκατε.

Αυτό δε το λέμε εμείς, αλλά η ίδια η κυρία Ραβανού με επιστολή της στα Μ.Μ.Ε.

Την δημοσιεύουμε όπως την έστειλε η κυρία Ραβανού

Επιστολή Ραβανού

Αναλυτικά η Απάντηση της Γραμματέως του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας Δήμητρας Ι. Ραβανού:

Με λύπη μου διαπίστωσα ότι αναρτήθηκε (23-4-20) σε τοπικά ΜΜΕ έγγραφο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού σχολείου Πρέβεζας -στο ΔΣ του οποίου έχω την θέση του Γραμματέα-  με θέμα «Αποσαφηνίζοντας μια στρεβλή πραγματικότητα» το οποίο  (έγγραφο) έφερε την υπογραφή και το όνομά μου.

Με την παρούσα γνωστοποιώ ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπέγραψα το εν λόγω έγγραφο και ότι αυτό συνέβη παρανόμως εν αγνοία μου. (Παρανόμως γράφει εδώ… και εν αγνοία μου…Κύριε Βέλλιο…)

  • Πώς λέγεται αυτός που χρησιμοποιεί παρανόμως όνομα και υπογραφή; (η κ. Ραβάνου το γράφει όχι εμείς)

Λόγο της πανδημίας του COVID-19   η συνεδρίαση του ΔΣ έγινε  εκ περιφοράς και τα μέλη  συμμετείχαν  με απαντητικά ΜΕΙΛ  προς τον πρόεδρο του Συλλόγου (ο οποίος συνέταξε και το εν λόγω κείμενο)  όποτε και έπρεπε να το εγκρίνουμε με την ως  άνω διαδικασία.

Χωρίς να έχω απαντήσει στο ΜΕΙΛ και σε λιγότερο από 24 ώρες το κείμενο είχε ήδη αναρτηθεί  με την υπογραφή μου  και το όνομά μου.

Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν συνυπογράφω το περιεχόμενο του ως άνω αναφερόμενου εγγράφου, το οποίο  εγώ δεν ενέκρινα , αλλά η πλειοψηφία του ΔΣ και δεν συμφωνώ με το περιεχόμενό του.

Επίσης  θεωρώ ότι το ύφος του κειμένου  στο εν λόγω έγγραφο τείνει να γίνεται πολιτικό-κομματικό…  Ένας από τους σκοπούς του συλλόγου είναι να αναδεικνύει προβλήματα και όχι να κάνει αντιπολίτευση.

Κατόπιν παρέμβασής μου  έγινε ορθή επανάληψη του υπ’ αριθ. 67 εγγράφου και  ανακοινοποίηση αυτού με την εξής  διευκρίνιση: « Σχετικά με το υπ. αριθμ 67/22-4-2020 έγγραφο του Συλλόγου μας κι για λόγους τάξης κι αρχής ,οφείλουμε να αναφέρουμε ότι εγκρίθηκε λόγω των καταστάσεων δια περιφοράς ,όπως συμβαίνει σε όλα τα ΔΣ των οργανισμών και φορέων αυτή τη δύσκολη περίοδο με απόλυτη πλειοψηφία (αρθ.11 παρ.2 του καταστατικού),5 υπερ ,2 κατά. Μειοψήφισαν οι κ.κ ..………….. ,Ραβανού. Λόγω της διαδικασίας το έγγραφο δεν μπορεί να φέρει υπογραφές ,που εκ παραδρομής υπήρξαν (copy paste),παρά μόνο τη σφραγίδα του συλλόγου. Το ανακοινοποιημενο έγγραφο είναι το επισυναπτόμενο.  Για το ΔΣ …….»

Για τη σύνταξη

ΔΗΜΗΤΡΑ Ι.ΡΑΒΑΝΟΥ

Δικηγόρος

 

Να συνεχίσουμε τώρα με την πρώτη επιστολή για να δούνε τόσο οι άλλοι 4 που την υπέγραψαν, αλλά και όλοι εμείς από πού είναι το κείμενο της επιστολής;

Μας βάζετε στον κόπο, αλλά τι να κάνουμε για χατίρι σας θα το κάνουμε και αυτό…

Να το πάρουμε όμως παράγραφο παράγραφο (εδώ θα χρησιμοποιήσω λίγο την τεχνολογία και θα παραθέσω φωτογραφίες…)

Πάμε τώρα στον πραγματικό συντάκτη των συγκεκριμένων παραγράφων:

(Απόσπασμα από alfavita.gr/ 17/04/2020)

Συνεχίζουμε με την πρώτη επιστολή του μουσικού σχολείου…

 

Πάμε να δούμε και σε αυτή την παράγραφο τον πραγματικό συντάκτη

Πως;;;; Δεν φαίνεται καλά ο συντάκτης; Ζητάμε συγνώμη…Πάμε πάλι από την αρχή να κάνουμε μία προσπάθεια…

Τώρα νομίζω φαίνεται καθάρα ο συντάκτης της συγκεκριμένης παραγράφου…Πάμε να δούμε και την παράγραφο…..Ας ανοίξει η εικόνα παρακαλώ….

 

(Απόσπασμα από alfavita.gr/09/04/2020)

Και πάμε και σε μία ακόμη παράγραφο και τελειώνουμε με την πρώτη αποστολή… συγνώμη επιστολή

Πάμε και εδώ να δούμε τον πραγματικό συντάκτη…Εμ πως έτσι θα σας αφήναμε…

Πωςςςςς;;;; Τι έγινε εδώ αλλάξαμε site; Από τον alfavita πήγαμε στο efsyn.

Και ξανά συντάκτης ο Χρήστος Κάτσικας. Τι δεν τον θυμάστε;;; Πηγαίνετε λίγο πιο πάνω…

Αλλά αυτό είναι λίγο πιο παλιό… Προ Κορονοϊού

Απόσπασμα από efsyn.gr/10/12/2019)

Λοιπόν έχουμε και λέμε για να τελειώνουμε με αυτό… Γιατί πραγματικά κουράστηκα.

Αν λοιπόν κύριε Λαμπρο Βέλλιο, πρώτον κατά δήλωση χρησιμοποιείται το όνομα και την υπογραφή της κ. Ραβανού με την ίδια να το δηλώνει (παρανόμως και εν αγνοία της) και δεύτερο εκεί που κάθεστε έχετε πάρει παράγραφο την παράγραφο και φτιάχνετε επιστολές φυσικά με την γνωστή μέθοδο (copy paste), γιατί να μην έρθει ο αγαπημένος σας συντάκτης κ. Χρήστος Κάτσικας να αναλάβει πρόεδρος του σχολείου, αφού στην παραπάνω επιστολή, το μόνο που βάλατε είναι το όνομα σας, την υπογραφή σας και ξαναδηλώνουμε, όπως η ίδια δηλώνει κ. Ραβανού (παρανόμως και εν αγνοία της) το όνομα και την υπογραφή της;

Ποιος ο λόγος να ξενυχτάτε φτιάχνοντας παζλ κειμένων που δεν έιναι καν δικά σας; Ποιος ο λόγος να αγχώνεστε και να μου απαντάτε πάλι μεταμεσονύχτια με κειμενάκια πιστεύοντας ότι θα τρομάξω και θα φοβηθώ, αφού το μεσημέρι πριν την ραδιοφωνική μου εκπομπή με πήρατε εσείς ο ίδιος τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω το περιεχόμενο της συνομιλίας, γιατί κάποιος από τους δύο μας δεν θα κοιμηθεί για πολύ καιρό.

Και για να κλείσω με το ίδιο ύφος όπως το δικό σας… τώρα διαπίστωσες ή όχι πως διασταυρώνω τα θέματα μου; Μήπως έχεις καμιά απορία για τα παραπάνω;

Σε επόμενο άρθρο μου που θα το υπογράφω θα σου απαντήσω και για τα καζανάκια και για τα υπόλοιπα που αναφέρεσαι σχετικά με το σχολείο…

Όσον αφορά τώρα τα σουβλάκια, που αναφέρεσαι, τις βασιλόπιτες και τις κουρτίνες… τι να κάνουμε και για σουβλάκια γράφουμε και για βασιλόπιτες, αλλά και για κουρτίνες άμα λάχει. Τουλάχιστον εμείς γράφουμε γραμματάκια δικά μας…δεν παίζουμε με το πληκτρολόγιο… και να πάρουμε κάτι από άλλον γράφουμε ποιανού είναι…γιατί κουράστηκε για να το γράψει.

Τέλος όσον αφορά τον Βάρναλη

«…Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,

προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!…»

Αυτό όποιος διαβάσει όλα τα παραπάνω θα καταλάβει και τους δειλούς και τους μοιραίους….αλλά άντε και τους άβουλους…

Συνεχίζεται….

Με εκτίμηση προς όλους σας

Γιαννης Βασιλειάδης

Προηγούμενο Άρθρο

..Μια αναγκαία διευκρίνιση… του Λάμπρου Βέλλιου

Επόμενο Άρθρο

7ο δημοτικό σχολείο Πρέβεζας – Συνυπογράφουμε και εμείς την επιστολή προς τον δήμαρχο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...