Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 16:58

Η “Ανάπτυξη Τώρα” διαμορφώνει μεθοδικά δυναμική νίκης στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Η θητεία της δημοτικής αρχής του Νίκου Γεωργάκου πλησιάζει στο τέλος της και ήδη τα σενάρια δίνουν και παίρνουν εν’ όψει της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης, καθώς ο πολιτικός χρόνος είναι πάντα σύντομος. Από τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, εκείνη που φάνηκε με τις παρεμβάσεις και τις προτάσεις της, πως μπορεί να αποτελέσει τη δύναμη εκείνη που θα αντιπαρατεθεί με τον “Δήμο της Καρδιάς μας”, είναι η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής τον Γιώργο Νίτσα.Η “Ανάπτυξη Τώρα”, πατώντας στο σημαντικό ποσοστό που κατέγραψε στις προηγούμενες εκλογές, μην έχοντας στήριξη από κανέναν κομματικό χώρο και σε ένα κλίμα ιδιαίτερα πολωμένο λόγω και των εθνικών εκλογών, κατάφερε να ισορροπήσει και στηρίχθηκε στα “δικά της πόδια”. Στο δημοτικό συμβούλιο έλαβε ουσιαστικά το ρόλο της μείζονος αντιπολίτευσης, λόγω της αποδυνάμωσης της παράταξης Μπαΐλη και στήριξε τη στρατηγική της σε δύο άξονες.

Ο ένας περιλάμβανε την οξεία και κατά μέτωπο επίθεση στον Νίκο Γεωργάκο και τη δημοτική αρχή εντός και εκτός του δημοτικού συμβουλίου και ο δεύτερος την οικοδόμηση μίας συνολικής νέας τεχνοκρατικής πρότασης για τη διοίκηση του Δήμου με την κατάθεση εποικοδομητικών προτάσεων.

Αποκορύφωμα όλων ήταν η παρουσία της “Ανάπτυξης Τώρα” στη συνεδρίαση για τον απολογισμό πεπραγμένων του Δημάρχου, όπου η συγκεκριμένη παράταξη εμφανίστηκε δυναμικά και με προτάσεις για το αύριο του Δήμου Πρέβεζας.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” διαμορφώνει μεθοδικά δυναμική νίκης στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και αυτό θα γίνει ξεκάθαρο μέχρι το τέλος του 2022, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η παράταξη θα ανακοινώσει άμεσα την είσοδό της σε νέα οργανωτική δομή, αντλώντας δύναμη από τις ικανότητες των δημοτών της Πρέβεζας και διατηρώντας τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της. Θα ακολουθήσει ένας οραματικός στρατηγικός σχεδιασμός για το μέλλον της Πρέβεζας, με αναλυτική παρουσίαση προτάσεων που μπορούν να φέρουν την Πρέβεζα στη νέα εποχή.

Όλα αυτά μαρτυρούν πως η “Ανάπτυξη Τώρα” δεν μπαίνει απλώς δυναμικά στο “παιχνίδι” της διεκδίκησης του Δήμου Πρέβεζας, αλλά έχει ήδη μπει, ενεργοποιώντας δυνάμεις από την κοινωνία της πόλης και των χωριών! Μένει να το δείξουν οι εξελίξεις…


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ξεκίνησε η λειτουργία του Σκοπευτηρίου στο Ζηρό από το Σωματείο “Άκτιος Απόλλων”

Επόμενο Άρθρο

”Αιχμή του δόρατος” η ΔΕΥΑ Πρέβεζας – Σφοδρές πολιτικές επιθέσεις

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...