Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 2:38

Ζηκίδης Group: Το 1ο TEST RIDE στην Πρέβεζα με δύο δυνατούς παίκτες, την KYMCO και την VOGE (video-pics)

Για πρώτη φορά στην Πρέβεζα πραγματοποιείται ένα test ride και αυτό έχοντας δύο δυνατούς παίκτες, όπως αυτή της KYMCO, αλλά και της VOGE.

Η ΖΗΔΙΚΗΣ GROUP λοιπόν από την Πέμπτη έως και το Σάββατο πραγματοποιεί το 1ο test ride, όπου ο κάθε επισκέπτης έχοντας δίπλωμα για μηχανή και φυσικά το κράνος του, μπορεί να οδηγήσει οποιαδήποτε μηχανή θέλει από 125 έως και 550 κ.ε για μια διαδρομή των 20 λεπτών.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα 12 αγαπημένα σας scooter και να απολαύσετε μια μοναδική οδηγική εμπειρία στους δρόμους της Πρέβεζας με την ασφάλεια της KYMCO και την VOGE και τους αποκλειστικού αντιπροσώπου την ΖΗΚΙΔΗΣ GROUP.

Τα Test Ride της Kymco επιστρέφουν σε όλη την Ελλάδα και σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις RESERVE το μοντέλο που σου ταιριάζει και να ανακαλύψεις τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του σε μία ξεχωριστή διαδρομή.

Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 100 επισκέπτες δοκίμασαν και απόλαυσαν αυτό το δωρεάν test ride στην ΖΗΚΙΔΗΣ GROUP, με τον ιδιοκτήτη κ. Σπύρο Ζηκίδη να δηλώνει στην κάμερα του ON TV ότι τα test θα επαναληφθούν και πάλι.

Στην ΖΗΚΙΔΗΣ GROUP μπορείτε να έχετε και τα ανταλλακτικά, αλλά και το service, ενώ η πληρωμή του αγαπημένου σας scooter μπορεί να γίνει με πολλές επιλογές και ευέλικτα χρηματοδοτικά πακέτα.

Ώρες λειτουργίας για το test ride είναι Παρασκευή απόγευμα 18.00 – 20.30 και το Σάββατο τελευταία ημέρα από τις 8.30 έως και 2.30 το μεσημέρι.

Για την Πρέβεζα αποκλειστικός αντιπρόσωπος, Σπύρος Ζηκίδης, Λ. Ιωαννίνων 301.

Προηγούμενο Άρθρο

Δημιουργία τμημάτων ΚΕΚ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) στον Δήμο Πάργας

Επόμενο Άρθρο

Γιώργος Δημητρίου : Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου – “Η 21η Μαΐου είναι η αρχή της πολιτικής αλλαγής που χρειάζεται ο Νομός μας”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...