Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 19:29

Γιώργος Δημητρίου : Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου – “Η 21η Μαΐου είναι η αρχή της πολιτικής αλλαγής που χρειάζεται ο Νομός μας”

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, 28 Απριλίου, τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου, του Υποψηφίου Βουλευτή Πρέβεζας με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ, Γιώργου Δημητρίου.
Παρών στα εγκαίνια, μεταξύ άλλων, ήταν και το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Ήπειρο, Βασίλης Σπυρόπουλος, πατέρας του γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Ανδρέα Σπυρόπουλου, ο οποίος διετέλεσε επί Γιώργου Παπανδρέου γραμματέας της Περιφερειακής Οργάνωσης Ηπείρου.
Επίσης, τον Γιώργο Δημητρίου τίμησαν με την παρουσία τους και οι δύο συνυποψήφιοι του, ο Παύλος Φραγκούλης και η Μαρία Χήτα.
Γιώργος Δημητρίου : Η 21η Μαΐου θα είναι η αρχή της πολιτικής αλλαγής που χρειάζεται ο Νομός μας.
Στον χαιρετισμό του ο Γιώργος Δημητρίου ανέφερε μεταξύ άλλων πως “η 21η Μαΐου θα είναι μία μέρα ιστορική για το ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα.
Θα είναι η αρχή της πολιτικής αλλαγής που χρειάζεται ο Νομός μας, που έχει ανάγκη ο τόπος μας”.
Στάθηκε ιδιαίτερα στα έργα που έπρεπε να γίνουν τα τελευταία 10 χρόνια στο Νομό Πρέβεζας, όμως δεν προχώρησαν.
Όπως, το Νοσοκομείο, η σύνδεση της πόλης με την Ιόνια Οδό, η ενίσχυση του Πανεπιστημιακού Τμήματος με 2 ακόμα τμήματα, κ.α.
“Στις 21 Μαΐου, δώσε μου την δύναμη για να αγωνιστώ, για μια Πρέβεζα που θα στηρίζει τα συμφέροντά της, με φωνή ισχυρή στη Βουλή, με πρωτοβουλία, με αυτοπεποιήθηση , με δυναμισμό, με διεκδίκηση.
Για μια Πρέβεζα που όλοι θα υπολογίζουν. Μία Πρέβεζα που όλοι θα σέβονται. Για να ανατείλει ξανά ο ήλιος της Ελπίδας στο Νομό Πρέβεζας” τόνισε κλείνοντας την ομιλία του ο Υποψήφιος Βουλευτής του Νομού Πρέβεζας με το ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Δημητρίου.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την ομιλία του Γιώργου Δημητρίου στο βίντεο που ακολουθεί:

Προηγούμενο Άρθρο

Ζηκίδης Group: Το 1ο TEST RIDE στην Πρέβεζα με δύο δυνατούς παίκτες, την KYMCO και την VOGE (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Επίσκεψη Παύλου Φραγκούλη στη ΒΙΠΕ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...