Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 9:45

ΕΥ ΖΗΝ: Ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2022 – Αισιοδοξία για μεγάλες διακρίσεις

Ήδη ο ΣΕΓΑΣ έχει ανακοινώσει το αγωνιστικό καλεντάρι για 2022 αγώνων κλειστού και ανοικτού στίβου (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ), με τους αθλητές του ΕΥ ΖΗΝ να έχουν ήδη ξεκινήσει μία σκληρή προετοιμασία ενόψει της δύσκολης χρονιάς.

Μάλιστα το προηγούμενο διάστημα η προπονήτρια του ΕΥ ΖΗΝ Σίλα Γέροντας με τους Αντρέα Μίτα (άλμα εις ύψος) και Ανθή Αδάμου (400μ μετ΄εμποδίων), βρέθηκαν στην Αθήνα στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, για δέκα ημέρες προκειμένου να πραγματοποιήσουν προετοιμασία.

Όπως δήλωσε η προπονήτρια κα Γέροντα στο onprevezanews.gr, όλα πήγαν πολύ καλά, για να συνεχίσει: ”Ήταν μία δύσκολη και επίπονη προετοιμασία που έπρεπε να γίνει. Όλα πήγαν πολύ καλά με τους αθλητές μας να αποκομίζουν και σημαντικές εμπειρίες, αφού προπονήθηκαν μαζί με Έλληνες Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιους πρωταθλητές κ.α , όπως ο Μίλτος Τεντόγλου κ.α”.

Πρώτη παρουσία αθλητών του ΕΥ ΖΗΝ θα είναι στις 29 Ιανουαρίου, σε ένα εκ των ημερίδων που θα γίνουν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Εκεί όμως που θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα είναι η ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου στο κλειστό γήπεδο Ειρήνης και Φιλίας.

Σε αυτή την ημερίδα ο πρωταθλητής Ελλάδος Κ18 και Κ20, Αντρέα Μίτα θα προσπαθήσει να πάρει μία εκ των δύο πρώτων θέσεων με ένα άλμα πάνω από τα 2.05μ., όπου θα του δώσουν αυτομάτως το εισιτήριο για το Σάββατο 12 στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου Κ20, Βελιγράδι (Σερβία).

”Φέτος όλοι οι αθλητές μας θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πολλούς αγώνες σε όλη την Ελλάδα. Αν και ακόμα τα υγειονομικά Πρωτόκολλα είναι αυστηρά, εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας” κατέληξε η προπονήτρια του ΕΥ ΖΗΝ Σίλα Γέροντα.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Από Δευτέρα ανοίγει το Περιφερειακό Ιατρείο Ν. Κερασούντας

Επόμενο Άρθρο

Φ.Γ.Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – Ε.Α ΛΑΡΙΣΗΣ Live Streaming από το onprevezanews.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...