Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 9:20

Από Δευτέρα ανοίγει το Περιφερειακό Ιατρείο Ν. Κερασούντας

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της Κοινότητας Ν. Κερασούντας επιτέλους γίνεται πραγματικότητα, με αποτέλεσμα από Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, να ανοίξει τις πόρτες του το Περιφερειακό Ιατρείο.

Πλέον οι κάτοικοι της Κοινότητας θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από το ιατρό και την νοσηλεύτρια που υπάρχουν, ενώ αναμένεται η προκήρυξη της μόνιμης θέσης του ιατρού, όπου θα έχει ως αποτέλεσμα την καθημερινή λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου.Στο Περιφερειακό Ιατρείο Ν. Κερασούντας, θα μπορεί να γίνεται συνταγογράφηση, καθώς και εξέταση ασθενών, αφού διαθέτη ένα πλήρως εξοπλισμένο χώρο με μηχανήματα.

Το onprevezanews.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Κοινότητας Τζίμη Καραβασιλείου, ο οποίος φανερά συγκινημένος μας είπε: ”Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Μετά από πολλά χρόνια πλέον η Κοινότητά μας αποκτά ένα Περιφερειακό ιατρείο, το οποίο θα μπορεί να εξυπηρετεί τους συγχωριανού μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον Βουλευτή Στέργιο Γιαννάκη, τον Δήμαρχο Ζηρού Νίκο Καλαντζή τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ζηρού Χρήστο Χασίδη και τον Δ/ντη Κ.Υ Φιλιππιάδας Κοσμά Ηλία, για την βοήθεια τους, προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις”.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Νέα Οδός: Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα από Σάββατο 22 /01 έως και Δευτέρα 24/1

Επόμενο Άρθρο

ΕΥ ΖΗΝ: Ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2022 – Αισιοδοξία για μεγάλες διακρίσεις

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...