Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024, 22:13

Ευχαριστήριο της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ν. Πρέβεζας για την επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη

Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ που προσήλθαν στην ομιλία του Προέδρου μας, Νίκου Ανδρουλάκη, στις 26-04-2023, η οποία στέφθηκε με πλήρη επιτυχία.

Σε συνέχεια των «κατευθυνόμενων» & «κακεντρεχή» σχολίων, τα οποία γράφτηκαν και ακούστηκαν, σημειώνουμε τα εξής: – η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, εγκαίρως έστειλε δελτίο τύπου προς όλα τα τοπικά ενημερωτικά site για την επίσκεψη και ομιλία του Προέδρου μας στην Πρέβεζα.

Θα ήταν προτιμότερο τα σχόλια των κατευθυνόμενων παραπολιτικών ενημερωτικών site, να επικεντρωθούν και να κριτικάρουν τα όσα ελέχθησαν από τον Πρόεδρο μας, Νίκο Ανδρουλάκη και για τις θέσεις του Κόμματος, παρά να ασχολούνται με «μικροπρέπειες», διότι και δεν μας αφορούν και δεν σας αξίζουν.

Η «στήριξη» είναι δικαίωμα του καθενός, όπως και ΚΑΘΗΚΟΝ για το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ η σταδιακή και σταθερή άνοδος στο Νόμο μας ειδικότερα, αλλά και ανά την Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε από καρδιάς όποιον παρευρέθηκε και όποιον ασχολήθηκε, ακόμη και αρνητικά, διότι και η «αρνητικά σκόπιμη» διαφήμιση … αποτελεί διαφήμιση!

 

Προηγούμενο Άρθρο

Β΄ Φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων: Ξεκίνημα με ήττα για τη Νικόπολη

Επόμενο Άρθρο

Ο Σπύρος Πολίτης μίλησε στο WebRadio της ΕΟΚ: «Έχουμε καταφέρει όλα τα χρόνια η ομάδα να είναι ενωμένη»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...