Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024, 11:20

Ευχαριστήριο μήνυμα της Πρεβεζάνας Αθλήτριας τουtaekwondo -kickboxing Ελένης Καμπέρη

Η αθλήτρια Καμπέρη Ελένη συμμετείχε στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα kick boxing στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκιάς 25/08/2023 έως 03/09/2023 οπού κατέκτησε την

 5ηθέση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο .

Η αθλήτρια θέλει να ευχαριστήσει  θερμά τους υποστηρικτές της ,που προσέφεραν οικονομική βοήθεια για την  πραγματοποίηση του ταξιδιού για να συμμετέχει στην διοργάνωση  και ήταν κοντά σε αυτήν την προσπάθεια της.

Υποστηρικτές σε αυτήν την προσπάθεια μου ήταν,

  • Γκέλης Νικόλαος  επιχειρηματίας στην εστίαση
  • Μπότσιος Ανδρέας  εταιρεία Μπότσιος Α.Ε
  • Μήτσης Χρήστος  Ασφαλιστικός Πράκτορας
  • ΑΦΟΙ ΙΩΣΗΦ ΤΕΦΑ Ο.Ε εταιρεία Συρράκο
  • Γεωργάκος Νικόλαος
  • Σαριάνογλου Γεώργιος

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την σχολή Θησέας Πρέβεζας και τους προπονητές μου Κακαρέλη Νικόλαο & Λεόπουλο Χρήστο για την υποστήριξη τους και την σωστή καθοδήγηση όλα αυτά τα χρόνια που είμαι μέλος του συλλόγου καταφέρνοντας μεγάλες επιτυχίες στο taekwondoκαθώς επίσης και στο kickboxing , που ασχολούμαι τον τελευταίο χρόνο και κατάφερα να κατακτήσω  την  πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στις 08/12/2022 στην Κρήτη καθώς και του συναθλητές μου που ήταν κοντά μου σε αυτήν την προσπάθεια.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω  και την οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια  και στηρίζουν τις επιλογές μου.

Προηγούμενο Άρθρο

Ανάπτυξη Τώρα: “Έχουμε αναλυτικό σχεδιασμό για να στηρίξουμε ως νέα δημοτική αρχή το μικρασιατικό και ποντιακό στοιχείο του Δήμου Πρέβεζας”

Επόμενο Άρθρο

Πρόσκληση της Π.Ε. Πρέβεζας για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...