Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 21:02

Επιπλοποιώ ΜΑΡΑΣ: Η πολυτέλεια και η κομψότητα στο έπιπλο

Η επιπλοποιώ ΜΑΡΑΣ από το 1965 στον χώρο του επίπλου έχει πάντα ως προτεραιότητα την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και τις καλύτερες τιμές.

Όλα αυτά τα χρόνια η επιπλοποιώ ΜΑΡΑΣ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου για την συνέπεια και την έχουν φέρει στην πρώτη θέση της επιλογής τους για την κατασκευή κουζίνας, ντουλαπών, πορτών, επίπλων μπάνιου ή οποιασδήποτε απαιτητικής ξύλινης κατασκευής που κοσμούν το δικός σας σπίτι.

Έχοντας ένα σύγχρονο ξυλουργικό εργαστήριο και βαφείο, η επιπλοποιώ ΜΑΡΑΣ δίνει το αποτέλεσμα που απαιτεί σε ένα καινούριο σπίτι ή σε έναν επαγγελματικό χώρο.

Κάθε κατασκευή είναι μία προσωπική υπόθεση για την επιπλοποιώ ΜΑΡΑΣ, αφού σχεδιάζει και μελετείται από αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων, με τρισδιάστατες απεικονίσεις, δίνοντας στον πελάτη τη δυνατότητα να έχει λύσεις και επιλογές που θα κάνουν το χώρο του το ιδανικό περιβάλλον για να ζει ή να εργάζεται.

Αναλαμβάνουμε την αναπαλαίωση και ανακαίνιση επίπλων, δίνοντας καινούριο ύφος, με πολλές τεχνοτροπίες, όπως πατίνα, ντεκαπέ, μπρουσινάτο, ταρλάτο, κρακελέ.

Επίσης στην επιπλοποιώ ΜΑΡΑΣ μπορείτε να βρείτε παιδικά έπιπλα σε μοναδικές τιμές καθώς επίσης και μεγάλη γκάμα από κρεβατοκάμαρες και καναπέδες.

Επισκεφτείτε τώρα την επιπλοποιώ ΜΑΡΑΣ και επιλέξτε τα έπιπλα των ονείρων σας για το σπίτι ή τον χώρο εργασίας σας.

Την επιπλοποιώ ΜΑΡΑΣ μπορείτε να την βρείτε στην Λ. Ιωαννίνων 353

Τηλ.: 2682022227

Στο ίντερνετ

Στο Facebook

Προηγούμενο Άρθρο

CAFE CAFE Coffee & Snack: Ένας φιλόξενος και μοντέρνος χώρος με απίστευτο καφέ

Επόμενο Άρθρο

Ο κόμβος στον Φόρο γέμισε λουλούδια

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...