Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 10:30

Επιβεβαίωση onprevezanews – Στην Φάρμα η Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του onprevezanews.gr σε ότι είχε να κάνει με την Πρεβεζάνα Ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα και την είσοδό της στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 ”Φάρμα”.

Όπως σαν είχαμε ενημερώσει (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), η Αθανασία Τσουμελέκα σκέφτονταν πολύ σοβαρά την συμμετοχή της στο παιχνίδι, αφού πρώτα έπρεπε να διευθετήσει ορισμένες υποχρεώσεις όπως επαγγελματικές και οικογενειακές.

Το onprevezanews.gr είχε επικοινωνήσει με το ”χρυσό” κορίτσι η οποία μας είχε πει: ‘’Όντως δέχθηκα μία πρόταση την οποία και σκέφτομαι. Έχω κάποια θέματα που πρέπει πρώτα να διευθετήσω και στην συνέχεια να δώσω το οριστικό ΝΑΙ. Είμαι ένας άνθρωπος που μεγάλωσε σε επαρχιακή πόλη και σίγουρα μπορώ να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις του παιχνιδιού”.

Η ίδια φαίνεται να κατάφερε να διευθετήσει τις υποχρεώσεις της και έτσι είπε το μεγάλο ΝΑΙ για την συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Μάλιστα η ίδια μας είχε πει: ” Γεννήθηκα στην επαρχία. Είμαι άνθρωπος που δεν μεγάλωσε στα σαλόνια και έχω αποδείξει πως όταν θέλω κάτι μπορώ να το κάνω. Η ΦΑΡΜΑ  θα είναι η επόμενη πρόκληση για εμένα και πιστεύω ότι θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις”.

Μαζί με την Ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα, ήδη έχουν συμφωνήσει και υπογράψει τα σχετικά συμβόλαια με την εταιρία παραγωγής οι: Σταμάτης Γαρδέλης (ηθοποιός), Αγγελική Ηλιάδη (τραγουδίστρια), Μαίρη Μηλιαρέση (παρουσιάστρια), Σάσα Μπάστα (τραγουδίστρια), Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης) (ρεμπέτης τραγουδιστής).

Το onprevezanews.gr στηρίζει την συμμετοχή της Ολυμπιονίκα Αθανασία Τσουμελέκα και καθημερινά θα σας μεταφέρει ρεπορτάζ από την πορεία της στο παιχνίδι.

ΑΘΑΝΑΣΙΑ είμαστε μαζί σου……

 

Προηγούμενο Άρθρο

Κοροναϊός – Στη δημοσιότητα το ΦΕΚ με τα νέα περιοριστικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους

Επόμενο Άρθρο

Στον τελικό του διπλού η Παπαμιχαήλ στο Μπουένος Άιρες

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...