Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 7:51

Μπαίνει στην ”Φάρμα” η Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα;;;

Στην τελική ευθεία είναι η «Φάρμα». Από την ερχόμενη Τετάρτη οι διαγωνιζόμενοι μπαίνουν σε καραντίνα όπου και θα παραμείνουν για μία εβδομάδα μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Το ριάλιτι του ΑΝΤ1 αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα στα μέσα Νοεμβρίου , ενώ η πρεμιέρα του αναμένεται να είναι κοντά στα Χριστούγεννα με τον Σάκκη Ταλιμανίδη να είναι στον ρόλο του παρουσιαστή και πάλι.

Οι φήμες που ήθελαν την Πρεβεζάνα Ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα να έχει δεχθεί πρόταση από την παραγωγή του ριάλιτη, επιβεβαιώθηκαν από την ίδια η οποία μίλησε στο onprevezanews.gr.

‘’Όντως δέχθηκα μία πρόταση την οποία και σκέφτομαι. Έχω κάποια θέματα που πρέπει πρώτα να διευθετήσω και στην συνέχεια να δώσω το οριστικό ΝΑΙ. Είμαι ένας άνθρωπος που μεγάλωσε σε επαρχιακή πόλη και σίγουρα μπορώ να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις του παιχνιδιού.

Εκτός της Χρυσή Ολυμπιονίκη του 2004, πρόταση έχουν δεχθεί από την παραγωγή για να συμμετέχουν η τραγουδίστρια Σάσα Μπάστα, η YouTuber Έλενα Κρεμλίδου (είναι ευρύτερα γνωστή με το ψευδώνυμο Mariposa) και άλλοι.

Προηγούμενο Άρθρο

Ήπειρος: Απογραφή ζωϊκού κεφαλαίου έτους 2021

Επόμενο Άρθρο

Δήμος Ζηρού: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για πρόσβαση των κατοίκων των ”λευκών περιοχών” στο πρόγραμμα τηλεοπτικής κάλυψης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...