Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024, 19:26

Επίσκεψη Νίκου Ανδρουλάκη στο δημαρχείο Πρέβεζας (video-pics)

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Πρέβεζα, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9η Ιουνίου, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης πριν την κεντρική του ομιλία, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο δημαρχείο της πόλης.

Εκεί τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, μαζί με την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δήμητρα Αηδώνη, τους αντιδημάρχους Φώτη Ζέρβα και Σπύρο Κόκκαλη.

Τον Νίκο Ανδρουλάκη συνόδευσαν ο Βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Τσίμαρης καθώς και μέλη της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και πολιτευτές.

Ο Νίκος Γεωργάκος καλωσόρισε τον Νίκο Ανδρουλάκη, αναφέροντάς του ότι στις τελευταίες εκλογές συμμετείχαν με τον ψηφοδέλτιό του αρκετοί που προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας αναφέρθηκε σε θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και τον δήμο, όπως τον Αμβρακικό Κόλπο, την Αρχαία Νικόπολη, τον τουρισμό, το κάστρο του Παντοκράτορα, το μουσικό σχολείο κ.α.

Από την πλευρά του ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ απαντώντας στον Νίκο Γεωργάκο είπε: ” Να μην ζηλεύεις πολύ γιατί άμα δεν είσαι πολύ κοντά στο Μαξίμου και στους Υπουργούς να είσαι δεν κάνεις δουλειά και έχουμε το παράδειγμα του Δούκα που δεν πρόλαβε να γίνει Δήμαρχος και του πήραν την ανάπλαση. Δυστυχώς δεν υπάρχει σεβασμός στην Αυτοδιοίκηση όπως θα έπρεπε, εμείς είμαστε κατεξοχήν το κόμμα της Αυτοδιοίκησης”.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Αμέσως το τέλος της συνάντησης ο Νίκος Γεωργάκος προσέφερε στον Νίκο Ανδρουλάκη αναμνηστικά λευκώματα του δήμου Πρέβεζας.

Προηγούμενο Άρθρο

Polis Market – Μεγάλες προσφορές και το ΠΑΣΧΑ (Δείτε το φυλλάδιο)

Επόμενο Άρθρο

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον η εκδήλωση για τα αρχεία της Οθωμανικής κυριαρχίας στην Πρέβεζα από το ίδρυμα ”Ακτία Νικόπολης”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...