Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 4:56

Επίσκεψη Μενδώνη στα γραφεία της ΝΟΔΕ Πρέβεζας (βίντεο)

Ως τον τελευταίο της σταθμό στην περιοδεία της στην Πρέβεζα, η υπουργός Πολιτισμού-Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη επέλεξε τα γραφεία της ΝΟΔΕ Πρέβεζας.

Η υπουργός έφτασε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στα γραφεία συνοδευόμενη από τον Βουλευτή Ν.Δ Ν. Πρέβεζας Στέργιο Γιαννάκη και τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκο.Εκεί την υποδέχθηκε ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Σολδάτος, μαζί με όλα τα μέλη της νομαρχιακής και τον τους προέδρους ΔΗΜ.Τ.Ο Πρέβεζας και Πάργας.

Η κα Μενδώνη ενθουσιάστηκε από τα γραφεία του κόμματος, ενώ μιλώντας στα μέλη της νομαρχιακής τους ευχήθηκε να είναι καλορίζικοι στα καθήκοντά τους. ”Χαίρομαι όταν βλέπω νέους ανθρώπους. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει σημασία σε όλη την περιφέρεια, για αυτό και εμείς έχουμε την δυνατότητα και τα μέσα να μπορούμε να δουλεύουμε συστηματικά μαζί σας, μαζί με τους βουλευτές μας για να πάμε μπροστά την Ελλάδα” τόνισε η κα Μενδώνη. Αμέσως μετά τον χαιρετισμό της υπουργού ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ της προσέφερε συμβολικά μία εικόνα του Αγ. Δημήτριου, μιας και εορτάζει σήμερα, την οποία η κα Μενδώνη δέχθηκε με μεγάλη χαρά.

Προηγούμενο Άρθρο

Στην Πρέβεζα η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη – Επισκέφτηκε Αρχαιολογικούς χώρους και συναντήθηκε με φορείς (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Σπύρος Ριζόπουλος: Ανίκανη να παρακολουθήσει τα μεγάλα ζητήματα του τόπου η Περιφερειακή Αρχή

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...