Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 21:40

Εξαιρετική η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Κανάλι Πρέβεζας (Live-pics)

Με παιδικές φωνές και όχι μόνο γέμισε το απόγευμα της Τετάρτης η πλατεία Καναλίου στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Δήμο Πρέβεζας, την Τοπική Κοινότητα Καναλίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου, τον Σύλλογο taekwodo Ευκλέας Καναλίου και το ΚΔΑΠ Αλφαβητάκια.

Την εκδήλωση η οποία ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους, άνοιξαν με μικρούς χαιρετισμούς ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος και ο αντιδήμαρχος Δ.Ε Ζαλόγου Γιώργος Σαργιάννογλου, ενώ το παρών έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών Γιάννης Δαρδαμάνης, τεχνικών υπηρεσιών Κώστας Ακρίβης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας, Φώτης Ζέρβας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Αλεξανδρής και Κώστας Κατέρης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Καναλίου Κώστας Μυριούνης, η προϊσταμένη του τμήματος Πολιτισμού Δήμητρα Κοψάρη και πλήθος κόσμου.

Η εξαιρετική γιορτή ξεκίνησε με τα μικρά χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου, όπου παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς, ακολούθησε το Χριστουγεννιάτικο σκέτς από το ΚΔΑΠ Αλφαβητάκια και ολοκληρώθηκε με την επίδειξη από τον σύλλογο TAEKWON-DO Ευκλέας Καναλίου.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την ρίψη δεκάδων πυροτεχνημάτων, τα φαναράκια που γέμισαν τον ουρανό με ευχές και τον Αϊ Βασίλη να μοιράζει δώρα σε μικρά παιδιά.

Σε όλους τους επισκέπτες ο δήμος πρόσφερε δωρεάν ποπ κορν, μαλλί της γριάς γλυκά και κρασί, ενώ κυρίες του Καναλίου έφτιαξαν και πρόσφεραν παραδοσιακές τηγανίτες.

Δείτε το Live της εκδήλωσης όπως καλύφθηκε από το On TV.

Προηγούμενο Άρθρο

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου για τον 26χρονο Γιώργο (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Αυτοψία στον Βιολογικό καθαρισμό Δήμου Πρέβεζας (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...