Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 21:58

Αυτοψία στον Βιολογικό καθαρισμό Δήμου Πρέβεζας (video-pics)

Το onprevezanews.gr βρέθηκε το πρωΐ της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού του Δήμου Πρέβεζας, προκειμένου να δει και να καταγράψει εικόνες, αλλά και προβλήματα που υπάρχουν σήμερα.

Δίπλα μας στην ξενάγηση του χώρου ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας και ο Γενικός Διευθυντής της επιχείρησης Παναγιώτης Κίκερης, οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα για όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, τις λύσεις που έχουν δώσει καθώς και για τις μελέτες έργων που θα ενταχθούν σε μεγάλα προγράμματα, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν και να αλλάξουν έτσι την εικόνα του Βιολογικού καθαρισμού.

”Η επιχείρηση αντιμετώπισε πολλά και μακροχρόνοια προβλήματα που είχαν να κάνουν κυρίως με την κακοδιατήρηση των εγκαταστάσεων και γενικότερα του βιολογικού καθαρισμού τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς προσπαθήσαμε να βάλουμε μία τάξη σε όλο αυτό, προκειμένου να μειώσουμε στο μέτρο του δυνατού όλα τα ζητήματα. Με την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης για το έργο ”Αναβάθμιση  ΕΕΛ Πρέβεζας” συνολικού προϋπολογισμού που αγγίζει τα 6 εκατομμύρια ευρώ πλέον του Φ.Π.Α θα λέγαμε ότι ο Βιολογικός καθαρισμός θα γίνει από την αρχή” δηλώνει ο πρόεδρος της επιχείρησης Φώτης Ζέρβας και συνεχίζει: ”Ωστόσο θα πρέπει η ελληνική πολιτεία να βοηθήσει όλες τις επιχειρήσεις ύδρευσης της χώρας και να τους δώσει το πράσινο φως να προχωρήσουν άμεσα σε προσλήψεις προσωπικού που τόσο έχουν ανάγκη, γιατί χωρίς προσωπικό δεν μπορεί να γίνεται έργο”.

Η κάμερα του On TV, κατέγραψε εικόνες από τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού του Δήμου Πρέβεζας, ενός βιολογικού, που λόγω και της αύξησεις του πληθυσμού θα πρέπει άμεσα να αλλάξει και αυτό θα γίνει μόνο με τα΄έργα τα οποία τόσο ο δήμος, όσο και η διοίκηση της επιχείρησης έχουν δρομολογήσει να κάνουν.

Δείτε τις εικόνες:

 

Προηγούμενο Άρθρο

Εξαιρετική η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Κανάλι Πρέβεζας (Live-pics)

Επόμενο Άρθρο

Μια πρόταση με αφορμή την Ελληνοτουρκική σχέση – του Δημήτρη Παππά

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...