Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 13:12

Εξαιρετική δουλειά – Διαφήμιση για την Πρέβεζα η φωτογράφιση του καταστήματος ενδυμάτων ΣΟΡΟΚΑΣ

Σε ένα μαγευτικό περιβάλλον ιδανικό για τέτοιου είδους concept και όχι μόνο, όπως είναι το Nicopolis Club, το κατάστημα ενδυμάτων ΣΟΡΟΚΑΣ στην κεντρική αγορά της Πρέβεζας, πραγματοποίησε την Κυριακή 7 Ιουνίου την φωτογράφιση της καλοκαιρινής συλλoγής.

Με φόντο την υπέροχη και Νο1 ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης, όπως βραβεύτηκε η παραλία του Μονολιθίου, με κοσμοπολίτικο αέρα και σε ένα περιβάλλον που θυμίζει Ρωμαϊκή Εποχή το κατάστημα ΣΟΡΟΚΑΣ παρουσίασε την καλοκαιρινή συλλογή SUMMER 2020.

Παρουσιάστηκαν προϊόντα από τις γνωστές μάρκες που εκπροσωπεί το κατάστημα ΣΟΡΟΚΑΣ όπως: HILFIGER jeans – Guy Laroche Pireaus Laroche – Lee jeans – EMERSON – CAMARO – BROKERS – MRT MARTINI – ITALIAN JOB – BERTO LUCCI – SIDE EFFECT – SOGO – BACK 2 JEANS – CABELL κ.α.

Τα μοντέλα της φωτογράφισης όλα από την Πρέβεζα, τα οποία είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την καλοκαιρινή συλλογή, υπό την καθοδήγηση της κα Θεοδώρας Νταλαγιάννη.

‘’Στην προσπάθεια αυτά είχαμε σημαντικούς ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας και μας στήριξαν’’ δήλωσε η κα Νταλαγιάννη στο onprevezanews.gr.

Το κατάστημα ΣΟΡΟΚΑΣ στην Πρέβεζα ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη βοήθεια τους:

  • Ηλία Αλεξανδρή υπεύθυνο του Nikopolis club.
  • Φωκίων Νίκου  ιδιοκτήτη κομμωτηρίου.
  • Γιάννη Κυριάκη και Παναγιώτη Κυριάκη ιδιοκτήτες της παραδοσιακής ταβέρνας ‘’Η Ψάθα’’, οι οποίοι διέθεσαν μία πανέμορφη άμαξα, με σκοπό την παρουσίαση των ενδυμάτων.
  • Μαίρη Νούτση  για την παραχώρηση των κοσμημάτων της.
  • Σπυριδούλα Νταλαγιάννη για την κατασκευή της εντυπωσιακής ανθοδέσμης σε σχήμα καταρράκτη.
  • Τα OZA Cosmetics για την διάθεση των προϊόντων και το μακιγιάζ των μοντέλων.
  • Σωτήρη Σωτηρίου που για ακόμα μια φορά συμμετείχε με επιτυχία στην παρουσίαση των ρούχων.
  • Τον φωτογράφο Αντώνη Μαμάκο.
  • Τον δημοσιογράφο Γιάννη Βασιλειάδη από το onprevezanews.gr.

Στην φωτογράφιση βρέθηκε και ο υπεύθυνος της Περιφέρειας Ηπείρου σε θέματα τουριστικής προβολής, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιηθεί υλικό από την φωτογράφιση για την παραγωγή ενός νέου τουριστικού σποτ.

Το κατάστημα ενδυμάτων ΣΟΡΟΚΑΣ σας περιμένει για να μοιραστείτε μαζί τη χαρά και την ικανοποίηση για την αυθεντική και μοντέρνα γραμμή των προϊόντων που θα επιλέξετε.

Προηγούμενο Άρθρο

Τ.Κ Λούτσας: Εθελοντές καθάρισαν κοινόχρηστους χώρους

Επόμενο Άρθρο

Η Πάργα στο Λαϊκό Λαχείο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...