Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 12:27

Ενημερώθηκε ήδη το γραφείο του Πρωθυπουργού για τις δηλώσεις Κικίλια…

Δεκάδες μηνύματα έχουμε δεχθεί τις τελευταίες ώρες από πολίτες της Πρέβεζας, σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, κάνοντας λόγω για ατυχείς εκφράσεις σε ότι έχει σχέση τουλάχιστον για το νομό μας.

Οι δηλώσεις που έκαναν πολλούς να αναρωτιούνται μήπως κρύβονται στοιχεία που έχουν να κάνουν με το επιδημιολογικό φορτίο της Π.Ε Πρέβεζας, ήταν η αιτία, οι αντιδράσεις αυτές να φτάσουν ακόμη και στο Πρωθυπουργικό γραφείο.

Μάλιστα μηνύματα και τηλεφωνήματα δέχθηκαν οι δήμαρχοι της Π.Ε Πρέβεζας, αλλά και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι σπεύδουν να διαψεύσουν τις δηλώσεις Κικίλια, που μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν την δεδομένη χρονική περίοδο.

Η Π.Ε Πρέβεζας είναι μαζί με την Λευκάδα, αλλά και την Άρτα, οι μοναδικές στον χάρτη του ΕΟΔΥ, που έχουν το κίτρινο χρώμα, αφού τις τελευταίες δεκατέσσερις ημέρες ο καθημερινώς αριθμός κρουσμάτων είναι σχεδόν μηδενικός.

Το ίδιο και τα αποτελέσματα από τα λύματα της Πρέβεζας, κάτι που το δήλωσε και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας στο προσωπικό του προφίλ και μάλιστα σε όλους τους τόνους.

Ο Δήμος Πρέβεζας το τελευταίο διάστημα και πάντα με την άριστη συνεργασία με τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ πραγματοποιεί πολύ συχνά rapid test σε όλες τις δημοτικές ενότητες, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να κάνουν δωρεάν έλεγχο κατά του covid-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, επικοινώνησε με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, προκειμένου να μάθει από που έβγαλε το συμπέρασμα αυτό ο υπουργός και έκανε αυτές τις δηλώσεις για προσοχή τις επόμενες ημέρες, όταν στην Πρέβεζα τα θετικά κρούσματα είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

Έντονες αντιδράσεις προς πάσα κατεύθυνση και το μόνο που θα περιμένουμε είναι ο υπουργός Υγείας να δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Το Diem Espresso Bar επέστρεψε από την Τετάρτη 14 Απριλίου με υπηρεσίες takeaway!

Επόμενο Άρθρο

Σύσκεψη των σωματείων της Π.Ε Πρέβεζας και προετοιμασία για την Πρωτομαγιά

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...