Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 14:15

Εκπληκτικός Φιλαθλητικός – Κέρδισε και την Ελπίς Αμπελοκήπων με 3-1

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητριών της ομάδας βόλεϊ του Φιλαθλητικού συνεχίστηκαν και στην 4η αγωνιστική της Pre League γυναικών, κερδίζοντας στο ΔΑΚ Πρέβεζας με 3-1 στα σετ την ομάδα Ελπίς Αμπελοκήπων.

Τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου ξεκίνησαν πολύ δυνατά το πρώτο σετ και χωρίς να βρουν καμιά αντίσταση κατάφεραν και το κέρδισαν με 25-14.

Στο δεύτερο σετ όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε πιο δυνατή και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της ομάδας της Πρέβεζας, κερδίζοντας το με 25-20.

Στο τρίτο σετ η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνέχισε δυνατά, ωστόσο η ομάδα του Φιλαθλητικού με πολλά αποθέματα δύναμης κατάφερε και το κέρδισε με 26-24, κάνοντας το 2-1.

Μελανό σημείο ήταν η αποχώρηση της Ναταλίας Θεοδωράκη εκτός γηπέδου, η οποία τραυματίστηκε στο δεξί της χέρι.

Στο τέταρτο σετ η Ελπίς Θεσσαλονίκης και πάλι βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Φιλαθλητικό να κυνηγάει το σκορ.

Όμως η δύναμη των παικτριών του Φιλαθλητικού φάνηκε και σε αυτό το σετ, το οποίο κατάφεραν και το κέρδισαν με 25-22, κάνοντας το τελικό 3-1.

Τα σετ: 25-14, 20-25, 26-24, 25-22.

Διαιτητές: Γκόλφης, Γκοργκόλης

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Μύθου, Πεπόνη, Θεοδωράκη, Μητροπούλου, Κουτρουμπή, Ντάρια, Μέλου, Γερομιχαλού, Τοτσίδου, Κούκα.

Ελπίς Αμπελοκήπων (Στέλιος Κουτουνίδης): Παπάζογλου, Αθανασιάδου, Ρουμπάκη, Σιάκη, Παπαδοπούλου, Γαργάλα, Σουπιώνη, Αρχοντή, Τσιουκαλά, Παπαθανασίου, Τρινταφυλλίδου, Λαμπριανίδου, Γκόγκου, Κεραμιτσοπούλου.

Προηγούμενο Άρθρο

Ανάπτυξη Τώρα – Η Δημοτική αρχή οφείλει να ενεργήσει πριν είναι αργά

Επόμενο Άρθρο

Τι δήλωσαν η Σία Τοτσίδου και ο Γρηγόρης Τσεκούρας μετά τη νίκη επί της Ελπίς Αμπελοκήπων (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...