Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 3:50

Εκπληκτικές οι νεάνιδες της Νικόπολης – Κέρδισαν τον ΠΑΣ Γιάννενα με 50-44 (βίντεο-φωτογραφίες)

Με το δεξί ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το φετινό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ οι νεάνιδες της Νικόπολης, οι οποίες στην πρώτη αγωνιστική κατάφεραν και πήραν τη νίκη με 50-44.

Μπορεί στο πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενες να προηγήθηκαν με 10-12, ωστόσο στην συνέχεια τα κορίτσια του Κώστα Αντύπα κατάφεραν και ισορρόπησαν το παιχνίδι και έκλεισαν το ημίχρονο με 27-24 υπέρ τους. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενες με πολύ καλή άμυνα και πετυχημένες επιθέσεις κατάφεραν και ολοκλήρωσαν το τρίτο δεκάλεπτο με 36-31 υπέρ τους.

Όμως τα κορίτσια της Νικόπολης δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και με όπλο την άμυνα και φυσικά τις επιθετικές ενέργειες των κοριτσιών, οι νεάνιδες της Πρέβεζας κατάφεραν και ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 50-44, παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα. Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. Μεγαπάνος, Γαλήνας.

Σ.Κ. Νικόπολη (Κώστας Αντύπας): Μπάμπη, Λιάλιου, Κωστή, Παππά, Ντάτσα, Μαστοργιάννη Αθ., Μικρούλη, Ρεμεντζά, Μπάκα, Ντάτσα, Μαστρογιάννη Ν., Τούση, Κυζιροπούλου, Γκοράτσα.

ΠΑΣ Γιάννενα (Παπανικολάου): Κουτσάφτη, Κωνσταντάρα, Παπαδοπούλου Δ., Κύρρου, Χατζηιωάννου, Ζορύλδη, Χούσου, Παπαδοπούλου Ε., Γκαρτζονίκα, Κονταξή, Μανούση, Σιντόρη.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Απίστευτο: Ψαροντουφεκάς ”ψάρεψε” γιγαντιαίο λούτσο, βάρους 9,5 κιλών και 1.70μ.

Επόμενο Άρθρο

Σαν ”τρένο” πέρασαν οι έφηβοι της Νικόπολης την Λευκάδα με 54-28

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...