Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 18:33

Εκλογές ΕΠΣ: Μήνυμα του υποψήφιου προέδρου Δημήτρη Ζακυνθινού

Μετά από πολύ ώριμη σκέψη κ κατόπιν συζητήσεων με ανθρώπους του χώρου αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητα μου ως πρόεδρος της ΕΠΣ ΠΡΈΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ.
Στην πολύ περίεργη αυτή συγκυρία λόγω των μόνο 6 σωματείων που θα μπορούν να ψηφίσουν θα πρέπει ολοι να αναλογιστουν πλέον το δρόμο που θέλουν να πάρει το ποδόσφαιρο της ευρύτερης περιοχής ΜΑΣ. Οι 6 ομάδες αυτές παίρνουν απόφαση για όλες τις ομάδες της ένωσης. Πρεπει να βλέπουμε το δασος κ όχι μόνο το δέντρο. Δεν παίρνουν αποφαση μόνο για τις ίδιες. Είναι ώρα ευθύνης. Ευθύνης για όλο το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο που ανήκει στους ποδοσφαιριστές από την ηλικία των 6 μέχρι τους υπερήλικες. Ο αθλητισμός άλλωστε δεν έχει ούτε όρια ούτε ηλικία.
Θα είναι για μένα προσωπικά μέγιστη τιμή να είμαι ο πρώτος πρόεδρος από το νησί της Λευκάδας στην ιστορία της ένωσης υπηρετώντας ΌΛΕΣ τις ομάδες ΑΥΤΉΣ!
Καλώ λοιπόν όλες τις ομάδες να στηρίξουν την προσπάθεια του συνδυασμού μας.Οι περισσότεροι καθότι με γνωρίζουν σε προσωπικό επίπεδο κ η εμπειρία μου στο χώρο του ποδοσφαίρου απο τις θέσεις του ποδοσφαιριστη του προπονητη του παράγοντα ξέρουν ότι θα καταβαλλω κάθε δυνατή προσπάθεια μέσα σε νόμιμα κ εφικτά πάντα πλαίσια να πάμε ένα βήμα μπροστά όλοι μαζί αυτό που τόσο πολύ αγαπάμε.
Προηγούμενο Άρθρο

Εκλογές ΕΠΣ: Πήγε ”περίπατο” το ZEUS – Τους ζητούν να στείλουν email ή sms

Επόμενο Άρθρο

Έκθεση αυτοκινήτων της εταιρείας Ζηκίδης στα δικαστήρια Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...